Akciós

Tétel: EX10012935

|

Modell: RCBC-5V1

Kutter - 1500 fordulat/perc - 5 l - Royal Catering

226 990,00 Ft 262 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális – sokoldalúan használható húsokhoz, zöldségekhez, fűszernövényekhez vagy sajtokhoz
  • tágas – 5 l-es kapacitás
  • erőteljes – nagy teljesítményű 735 W-os motor 1500 fordulat/perc sebességgel
  • könnyen karbantartható – a ház és a penge rozsdamentes acélból vannak
  • kényelmes – átlátszó fedél és nyílás az utántöltéshez

TERMÉK LEÍRÁSA

Hatékony kutter

Zöldségeket, húsokat, gyógynövényeket vagy sajtokat szeretne aprítani, keverni és darabolni, különböző levesek, pástétomok, és számos más étel elkészítéséhez? Akkor használja a nagy teljesítményű kuttert a Royal Catering-től! 735 W teljesítményének és a 1500 fordulat/perces sebességének köszönhetően a konyhai kutterrel könnyen és gyorsan dolgozhat fel akár nagy mennyiségű ételt is. Tegye hatékonyabbá a munkafolyamatokat konyhájában a Royal Catering asztali cuterrével!

A kiváló minőségű konyhai kutter garantálja a higiénikus élelmiszerfeldolgozást

Az előkészítőtál tartós rozsdamentes acélból készült, és kiváló minőségű kidolgozás jellemzi. A sima felületek használat után néhány egyszerű lépésben megtisztíthatók. A tartály belsejében található pengéről ugyanilyen könnyű a maradékok eltávolítása. A késsel megbízhatóan és nagy sebességgel apríthat fel minden ételt. A kés kialakítása biztosítja a tökéletes vágást anélkül, hogy negatívan befolyásolná a felvágandó élelmiszert.

A kivehető előkészítőedény 5 l-es kapacitást kínál. A műanyag fedél megvédi Önt a fröccsenésektől működés közben. Az összetevők hozzáadásához használja a fedél közepén lévő nyílást. Az átlátszó anyagnak köszönhetően mindig jól láthatja az edény belsejét, és ellenőrizheti az apróra vágott összetevők állagát.

Az asztali cuttert intuitív módon vezérelheti, egy nyomógomb segítségével. A négy csúszásbiztos gumiláb gondoskodik a készülék stabilitásáról. A rozsdamentes acél tartály könnyen szállítható a két integrált fogantyú segítségével.

MŰSZAKI ADATOK