Trustpilot

Asztali kutterek

Inspirálódjon az expondo blogjával!

A Royal Catering kutterei különösen nagy teljesítménnyel és kapacitással rendelkeznek, ami ideálissá teszi őket a vendéglátóiparban történő professzionális használatra. Az erős motor rendkívül éles kutter késekkel kombinálva könnyedén vágja a legkülönfélébb ételeket. A készülék forgási sebessége egy forgatógomb segítségével fokozatmentesen változtatható, ami rugalmasan használhatóvá teszi. Csontfűrészünkkel együtt kutterünk megbízható eszköz az igényes darabolási és vágási munkákhoz.

 

Eladó kutter az Expondo-nál

Asztalvágógépünket kifejezetten professzionális és igényes felhasználásra tervezték a vendéglátóipari vállalkozásokban, például éttermekben, menzákon és büfékben. Erős motorja mellett különösen nagy kapacitás jellemzi. Az kutter egy nagyon rugalmas eszköz, amely alkalmas gyümölcs, hús, zöldség, sajt és egyéb élelmiszerek vágására. Ha azonban olyan konyhai gépet keres, amelyet kifejezetten a zöldségek pontos és egyenletes szeletelésére terveztek, érdeklődjön az expondoShopban található professzionális zöldség vágókról is. A Royal Catering praktikus húsipari kutterja egy professzionális konyhai eszköz, amely hatékonyan támogatja Önt az ételelőkészítésben, és lehetővé teszi, hogy rengeteg időt takarítson meg a különböző összetevők feldarabolásakor. Annak érdekében, hogy a készülék még a rohanó munkanapokon is biztonságosan működjön, különböző biztonsági berendezéssel van ellátva, amelyek mindig zökkenőmentes és biztonságos működést garantálnak. Például egy forgatható kar biztosítja a készülék fedélzárát. Ha ezt a kart oldalra tolja, a vágógép motorja automatikusan kikapcsol, így minimálisra csökkentve a sérülésveszélyt. Ha az kuttergép fedele valaha is helytelenül volt felszerelve, az üzemmód szintén megszűnik.

Hogyan működik a kutter a Royal Cateringtől?

A Royal Catering kutter aprítógépei rozsdamentes acélból készülnek, így alkatrészek tartósak még az intenzív és gyakori használat mellett is. A különösen erős elektromos motornak és a rendkívül kutter késeknek köszönhetően a legkülönfélébb ételek gond nélkül és a gyorsan szeletelhetők. A forgási sebesség egy szabályozó segítségével folyamatosan 1100 és 2800 fordulat/perc között változtatható, ami különösen rugalmasan használhatóvá teszi a kutteret. A vonzó és praktikus kialakításnak köszönhetően a készülék működése különösen felhasználóbarát, így a praktikus vágóeszközzel még a nagy mennyiségű élelmiszer is könnyedén feldolgozható. A kivehető előkészítő edényt a készüléktől függően különböző méretűre tervezték, így közvetlenül az Ön igényeihez igazítható. A két, hozzáerősített hordozófogantyú lehetővé teszi, hogy a kutter tartályát a vágási folyamat után biztonságosan és kényelmesen szállítsa, vagy a tartalommal együtt átmenetileg tárolja valamelyik praktikus hűtőegységünkben a későbbi további feldolgozáshoz. A tartály és a vágóeszköz tisztítása különösen egyszerű, és a felhasznált anyagoknak köszönhetően hagyományos, zsíroldó tisztítószerekkel is elvégezhető. A levehető műanyag fedél megvédi az kutteredény tartalmát a szennyeződéstől, és lehetővé teszi a tiszta élelmiszer-feldolgozást. Ezenkívül az egyes részek mosogatógépben is gond nélkül tisztíthatók. Munkapultként egy rozsdamentes acél munkaasztalt ajánlunk, amely könnyen tisztítható.