Csontfürészek

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 3 az 3 termék

A szűrésre nincs találat!

A professzionális élelmiszer-feldolgozáshoz tartós, stabil és nagy teljesítményű konyhai eszközökre van szükség, amelyek a legnehezebb körülmények között is hatékonyan működnek. A Royal Catering csontfűrészeit pontosan erre a célra fejlesztették ki. A készülékek rozsdamentes acélból és alumíniumból készültek, nagy teljesítményű motorral rendelkeznek, és robusztus kialakítás jellemzi őket. A professzionális csontfűrész lehetővé teszi a legkeményebb ételek, például a hús, a baromfi és a fagyasztott hal pontos és szilánkmentes vágását. Az elektromos csontfűrésszel időt és energiát takaríthat meg, így jelentősen növelheti vendéglátóipari vállalkozásának termelékenységét. Fedezze fel a Royal Catering kiváló minőségű termékkínálatát, és rendeljen nagy teljesítményű csontfűrészt kedvező áron még ma!

Elektromos csontfűrész a Royal Catering-től

Akárcsak a dagasztógépek és a húsdarálók, a Royal Catering kézi elektromos csontfűrészei is rendkívül hatékony eszközök, amelyekkel rengeteg időt és energiát takaríthat meg, és sokszorosára növelheti a produktivitást konyhájában. Ha vendéglátóipari konyhák, hentesüzletek és étkezdék professzionális felszereléséről van szó, a kiváló minőségű konyhai gépek jelentik az első osztályú élelmiszer-feldolgozás alapját. Az első osztályú vendéglátóipari kellékek beszerzése igen költséges teherré válhat, ezért az expondo kiváló minőségű felszerelések széles választékát kínálja Önnek kedvező áron. Partnerünkkel, a Royal Catering-gel ez lehetséges. A Royal Catering elektromos csontfűrészeit kifejezetten professzionális vendéglátóipari használatra fejlesztették ki, így nem hiányozhatnak egy étkezdéből, nagykonyhából és hentesüzletből sem. Az eszközök nagy teljesítményű meghajtása és kiváló minőségű kivitelezése lehetővé teszi számos különböző élelmiszer precíz vágását. A kézi csontfűrészekkel ellentétben professzionális modellünkkel nagyobb hatékonyságot érhet el, ugyanakkor minimálisra csökkentheti a szükséges erőkifejtést. Ha extra támogatást szeretne a zöldségek, sajtok és gyümölcsök vágásához, akkor fedezze fel a Royal Catering professzionális asztali kuttereit, és növelje tovább az élelmiszer-feldolgozás minőségét és hatékonyságát.

Az Ön mindennapi segítőtársa a konyhában

A Royal Catering csontfűrészeink jól átgondolt kialakítása a készülék egyszerű kezelhetőségében is megmutatkozik, így Ön a hosszan tartó munkafolyamatok során is biztonságosan és kényelmesen dolgozhat. Az első osztályú konstrukciónak köszönhetően az alkatrészek könnyen tisztíthatók, akár csak tálalókocsijaink és polcaink. A felhasznált rozsdamentes acél és a sima felületek lehetővé teszik a higiénikus és ízsemleges élelmiszer-feldolgozást. Kompakt méreteinek köszönhetően az elektromos konyhai csontfűrész tökéletes választás minden konyhába vagy hentesüzletbe, valamint az extra csúszásmentes gumilábaknak köszönhetően ideális asztali használatra is. Az elektromos csontfűrész 16,5 cm hosszú, rozsdamentes acélból készült fűrészlappal van felszerelve, amely lehetővé teszi a legkeményebb ételek precíz és szilánkmentes aprítását, még számtalan órányi munka után is. Az állítható ütközőnek köszönhetően a vágási vastagság fokozatmentesen állítható 30 és 180 mm között, vagyis az elektromos konyhai csontfűrész rendkívül rugalmasan használható. A beépített szorítórendszernek köszönhetően a csontfűrészlap cseréje nagyon egyszerű, és a csere pillanatok alatt elvégezhető. A kemény műanyagból készült kaparó egy edénybe gyűjti a fűrészport a használat során. A tartály könnyen eltávolítható és kiüríthető. A felesleges anyag már a fűrész működése közben összegyűlik, ami azt jelenti, hogy a munkaterület mindig tiszta marad.