Trustpilot

Kolbász klipszelők

Inspirálódjon az expondo blogjával!

Kiváló minőségű kolbászvágó gépünkkel a kolbászkészítés folyamatának utolsó lépéseit is elvégezheti. A Royal Catering saját márkájú készülékeink kiválóan alkalmasak természetes és mesterséges belek lezárására is. A higiénikus rozsdamentes acélból készült multifunkcionális készülék számára még a burkolatok, zacskók és kolbászhálók sem jelentenek problémát. A kolbászvágó ollóink a hentes kellékek professzionális választékát bővítik.

 

Hogyan működik a klipszelő fogó?

A Royal Catering kolbászvágó klipszelőivel ideálisan felgyorsíthatja az ízletes kolbásztermékek gyártási folyamatát. Ezek a hentes kellékek hasznos választékának részét képezik. Így a kolbászgyártási folyamat minden lépésében támogatást nyújtunk Önnek. A csontok feldolgozásához csontfűrészeinket biztosítjuk Önnek, és asztali kutterek vagy húsdarálók biztosítják a hús ideális aprítását. A kész mennyiséget kolbásztöltőinkkel tovább lehet dolgozni, és megfelelő formába hozni. A klipszelő fogó ideális eszköz a kolbász végeinek lezárására. Gépeinknek mindegy, hogy természetes vagy műbéllel ellátott kolbászokat akar-e lezárni, hüvelyekbe, zacskókba vagy kolbászhálókba. Az eredmény mindig egy pontosan lezárt kolbásztermék lesz. Ez egyrészt fontos a bélben lévő hús higiéniája szempontjából, másrészt növeli az eltarthatósági időt és az ízélményt. Mindössze annyit kell tennie, hogy a szállítási csomagban található klipszeket a kolbászcsipesz sínjére helyezi, behelyezi a lezárandó kolbászt, és egy egyszerű kézmozdulattal légmentesen lezárja. A készülékek egyszerű kezelhetősége gyors és rutinszerű gyártást tesz lehetővé, így rövid idő alatt nagy mennyiségű kolbász- és húskészítmény is előállítható.

Kiváló minőségű klipszelő fogó a kolbász készítés utolsó lépéseihez

Az ízletes kolbász előállításakor nem szabad rossz minőségű kellékeken spórolni. Ez a hentes kellékekkel is úgy van, mint a jó szerszámokkal - erős és tartós akkumulátoros csavarhúzót kell választania, ha professzionális és tiszta eredményt szeretne elérni. Ezért fordítottunk különös figyelmet a termékminőségre a klipszelő fogók kifejlesztésekor. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült készülékek megfelelnek a vendéglátó- és élelmiszer-feldolgozó ipar higiéniai követelményeinek. Az anyagösszetétel különösen könnyű tisztítást is garantál. Az erős és masszív alap szintén garantálja a biztonságos állást és a szükséges stabilitást. Annak érdekében, hogy a klipsz minden kolbásztípushoz megfelelő fogást biztosítson, a nyomás tetszés szerint állítható. Erre a célra a klipszelő fogón van egy egyszerű gomb, amellyel beállíthatja a megfelelő erősséget. Ha úgy dönt, hogy megvásárolja valamelyik termékünket, azonnal munkához láthat, mert készülékeink számos klipszet tartalmaznak a szállítási csomagban. És ha ezek idővel elfogynak, egyszerűen rendelhet további kiegészítőket a boltunkban. Mint más vendéglátóipari felszereléseknél, a kolbász klipszelők esetében is számíthat a Royal Catering saját márkájú kolbász klipszelők megszokott minőségére.