Tétel: EX10012431

|

Modell: RC-WT20060SS

Rozsdamentes acél asztal - 200 x 60 cm - teherbírás: 195 kg - Royal Catering

173 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • teherbíró – nagy, 195 kg-os terhelhetőség a stabil konstrukciónak köszönhetően
  • tágas – 200 x 60 cm-es munkafelület, valamint praktikus tárolószint
  • rozsdamentes acél – higiénikus, tartós és könnyen tisztítható
  • stabil – biztonság és stabilitás az állítható lábaknak köszönhetően
  • egyszerű összeszerelés – a szerelési kiegészítők és az összeszerelési útmutató segítségével

TERMÉK LEÍRÁSA

Tartós rozsdamentes acél asztal nagy tárolófelülettel

A rozsdamentes acél bútorok jelentik a tiszta konyha és a higiénikus élelmiszer-feldolgozás alapját. A rozsdamentes acél munkaasztal a Royal Catering kiváló minőségű vendéglátóipari felszerelései közül ideális minden professzionálisan berendezett konyhába. A rozsdamentes acél asztalt kifejezetten vendéglátóipari használatra terveztük, amely kétszintes kialakításának köszönhetően rengeteg tárolófelületet kínál.

Robusztus és nagy teherbírású – kiváló minőségű rozsdamentes acél munkaasztal a Royal Catering-től

A rozsdamentes acél asztal munkafelülete 200 x 60 cm-es, amely elegendő helyet kínál a mindennapi munkafolyamatok során. Az alsó szint további tárolófelületet biztosít, és lehetővé teszi a jól strukturált és átlátható munkavégzést. A második szinten nagyobb, akár 60,5 cm magasságú tárgyak is elhelyezhetők.

Az egyenként 0–20 mm-rel állítható magasságú lábaknak köszönhetően a rozsdamentes acél munkaasztal még az egyenetlen padlófelületeken is stabilan áll. A szállítási csomagban található szerelési kiegészítők segítségével az asztal egyszerűen és gyorsan összeszerelhető, és azonnal használatra kész. A 48 mm átmérőjű masszív, kerek asztallábak stabilizálják az asztalt és növelik a munka asztal maximális terhelhetőségét, amely összesen 195 kg.

A kiváló minőségű és precíz kivitelezés garantálja az asztal maximális stabilitását és biztonságát. A magas színvonalú, polírozott rozsdamentes acél gondoskodik a konyhai munkaasztal hosszú élettartamáról, ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek, például a karcolódásnak. A rozsdamentes acél asztal anyaga könnyen és alaposan tisztítható, így a munkaasztal megfelel a higiénikus élelmiszer-feldolgozás alapkövetelményeinek.

MŰSZAKI ADATOK