Akciós

Tétel: EX10021106

|

Modell: SWP01

Hegesztő lábszárvédő - univerzális

20 190,00 Ft 26 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kiváló minőségű – válogatott hasított marhabőr és magas színvonalú kivitelezés
  • univerzális – a lábszárvédők bármilyen cipőformához és mérethez igazíthatók
  • biztonságos –  hő- és lángálló prémium varratok
  • egyszerű – a tépőzáras rögzítések és a rugalmas pántok lehetővé teszik a hegesztő lábszárvédők gyors fel- és levételét
  • hosszú életű - tartós, hő- és kopásálló anyagok

TERMÉK LEÍRÁSA

A hegesztő lábszárvédők megbízhatóan védik munkavédelmi cipőit

Egészítse ki hegesztő felszereléseit a Stamos Welding Group hegesztő lábszárvédőivel, amelyek hatékony védelmet nyújtanak a magas hő, a fröccsenések, és szikrák ellen!

Kiváló minőségű hegesztő ruházatok a Stamos Welding Group-tól

A magas színvonalú munkavédelmi lábszárvédők megbízhatóan takarják cipőit, könnyen zárhatók a tépőzárakkal, és bármilyen cipőformához és mérethez megfelelően igazíthatók. Az elasztikus pántok biztosítják a hegesztő lábszárvédő megfelelő tartását, így a a lábszárvédő véletlenül se csúszik el munka közben.

A kiváló minőségű hasított marhabőrből készült bokavédő megfelel a hegesztési munkálatok során támasztott magas követelményeknek. A válogatott marhabőr még fokozott igénybevétel és folyamatos használat mellett is rendkívül tartós. Ha hegesztő védőruházatról van szó, elengedhetetlenek a magas színvonalú anyagok és az első osztályú kivitelezés. A varratok prémium szálakból vannak, amelyek magas szakítószilárdságúak, valamint láng-, és hőállók.

MŰSZAKI ADATOK