Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10030356

|

Modell: SBS-PS-180A

Személymérleg - Bambusz - 180 kg

17 790,00 Ft 22 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • jól látható - LCD-kijelző háttérvilágítással és nagy, analóg súly kijelző
  • Design - bambusz, műanyag és különböző kijelzők vonzó kombinációja
  • változó - súlyegységek könnyű változása kg és lb között
  • energiatakarékos - automatikus kikapcsolás 15 másodperc nemhasználat után
  • terhelhető - 180 kg teherbírású mérőfelület, 0,1 kg-os pontossággal

TERMÉK LEÍRÁSA

A személymérleggel csak egy lépésre az ideális súlytól

Hány kilogramm vagyok? Ez a kérdés nemcsak az orvosnál merül fel. A testsúly a személyes jólétben is fontos szerepet játszik. A SBS-PS-180A személymérleggel a Steinberg Basic-től nem csak egy pontos mérőeszközzel gazdagodik, amely segít az ideális súly elérésében, hanem egy divatos tartozékkal is, amely minden helyet feldob a tetszetős kialakításával.

A személymérleg egyesíti a digitális technikát a természetes retró kialakítással

A mérleg mérőfelülete bambuszból készült, s ennek köszönhetően természetes megjelenést ad a mérlegnek. Emellett a felhasznált anyagnak hála kényelmesebbé teszi a mérőfelületet a lábaknak. A legújabb technológia a háttérvilágítással ellátott LCD kijelzőnben található, ahol a súlyt kg-ban vagy lb-ban tekintheti meg. egy tizedesjegyi pontossággal. Ezzel egyidejűleg az analóg kijelzőn is megtekintheti a mért súlyt, ami a mérlegnek egy diszkrét retro megjelenést ad és ezzel megkülönbözteti e mérleget más mérlegektől.

A személymérleg maximális teherbírás 180 kg. Az erős bambuszból és ABS-ből készült konstrukciónak köszönhetően mindennapi használatra tökéletesen alkalmas. A lekerekített sarkok megakadályozzák a mérleg álltál történhető sérüléseket. Nedves környezetben történő használhatóság érdekében a mérleg IPX2 védettséggel rendelkezik. A csúszásgátló gumi lábak szilárd alapot adnak a mérőeszköznek és pontos mérési eredményeket biztosítanak.

A digitális személymérleg rögtön bekapcsol, amint rálép vagy súlyt helyez rá. Terhelés nélkül 15 másodpercen belül kikapcsol, ezzel értékes energiát takarít meg és kíméli az elemeket. Ha az elemek töltöttségi szintje túl alacsony vagy a terhelés túl magas, akkor az LCD-kijelzőn egy üzenet figyelmezteti Önt.

Hagyja, hogy a magas minőség és hozzáértő szolgáltatás meggyőzze a vásárlásról és rendeljen egy személymérleget a Steinberg Basic -től még ma!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Vaaka on kallis ja olisi odottanut siltä parempaa laatua. Lukema vaihtelee 0,3 kg. Tarkkuudeksi luvataan 0,1 kg.