Akciós

Tétel: EX10030681

|

Modell: SBS-HT-2CH

Digitális hőmérő - 2 csatorna - K/J típus

20 290,00 Ft 26 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • precíz – közvetlen és gyors mérési eredmények a K típusú hőelemmel 
  • sokoldalú – támogatja a kétcsatornás mérést a  K/J hőelemes méréseknél
  • egyértelmű – a nagyméretű LCD kijelzőről jól leolvashatóak az eredmények
  • funkcionális – min./max. és AVG átlagmérésekhez, értékek kijelzése °C-ban vagy °F-ban
  • mérési tartomány – széles hőmérséklet-tartományban, -200 °C – 1370°C (-328 °F – 2498 °F) között mér

TERMÉK LEÍRÁSA

Könnyen kezelhető digitális hőmérő K típusú hőelemmel

A hőelemes, digitális kontakt hőmérő folyadékokkal, gőzökkel vagy különböző felületekkel érintkezve precíz mérési eredményeket garantál. A termométer sokoldalúan alkalmazható, legyen szó akár magas hőmérsékleten üzemelő acélkályhákról vagy alacsony hőmérsékletű cseppfolyósított gázokról, pl. hidrogénről. A csomag két K típusú hőelemet tartalmaz, amelyek egymástól függetlenül két csatornán keresztül használhatók.

Kétcsatornás hőmérő a Steinberg Systems-től

Jól áttekinthető LCD kijelzőjén mindkét csatorna valamennyi mérési eredménye egyértelműen és nagyon gyorsan megjelenik. A digitális termométer egyszerű kezelőfelületén közvetlenül kiválaszthatja a °C vagy a °F mértékegységet, illetve a Min-, Max- vagy AVG funkciót a méréshez. 

A nagy pontosságú hőelemes kontakt hőmérő széles mérési tartományban, -200 °C és 1370 °C között használható K/J típusú  mérésekhez. Az eredményeket 1000 °C-ig 0,1 °C-os lépesekben, 1000 °C felett pedig 1 °C-os lépésekben jelzi ki. Tehát amellett, hogy nagyon alacsony hőmérsékletű és nagyon forró folyadékok vagy tárgyak mérésére is képes, rendkívül precíz mérési eredményekkel szolgál, ami ipari és laborkörülmények között sokféle alkalmazási területen döntő fontosságú.

A könnyen kezelhető mérőkészülék egy 9 V-os elemmel működik, amely már benne van a csomagban. Az elem kiemelkedő módon legalább 30 órán át üzemel. Munka közben a kikapcsolóautomatika gondoskodik a hatékony használatról. Legyen szó élelmiszergyártásról, vegyi üzemről vagy ipari laborról, a K típusú hőelemmel felszerelt digitális hőmérővel extrém körülmények között is precíz eredményekre számíthat.

MŰSZAKI ADATOK