Tétel: EX10031023

|

Modell: SBS-PH-140

Vízmérő - hőmérséklet - pH - EC - TDS - CF

60 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • átfogó – öt mérési tartomány (hőmérséklet, pH, EC, TDS, CF) egy eszközzel
  • precíz – mérési eredmények kis eltéréssel: ±0,1 pH; ±1 °C (±0,2 °F); és ±2% a végső értéktől EC, TDS és CF esetén
  • átlátható – az értékek jól láthatóan jelennek meg a három LCD kijelzőn
  • hatékony – gyors és pontos pH-, vezetőképesség- és hőmérséklet-érzékelőkkel felszerelve
  • biztonságos – víz és por elleni védelem az IP66 védelmi osztály szerint 

TERMÉK LEÍRÁSA

Átfogó vízmérő öt indikátorral

Szeretne többet megtudni medencéje, ozmózisrendszere vagy akváriuma vízminőségéről? A Steinberg Systems vízmérővel pontosan határozhatja meg az értékeket. A pH érték mérő segítségével információt szerezhet a hőmérsékletről, a pH-értékről, a vezetőképesség értékeiről, és a víz tisztaságáról, mint például az EC-, TDC- vagy CF-érték. A medence pH mérő három LCD kijelzőjén minden érték áttekinthetően jeleníthető meg.

Használja a nagy pontosságú pH-EC mérőt széles mérési tartományban!

A pH mérő medencéhez két érzékelővel van felszerelve, amelyek gyors és közvetlen információt nyújtanak a vízminőségről. A mérési tartományt úgy tervezték, hogy minden indikátor esetében a lehető legtöbb információt biztosítsa. A pH-értéket az általános szabványok szerint 0 –14 között határozhatja meg. 0–19,99 EC közötti EC érték, 0–199,9 CF közötti CF érték, valamint a 10–9990 ppm közötti TDS érték áttekintést nyújt a vezetőképesség értékeiről, például a víz sótartalmáról vagy vezetőképességéről. Az összes érték ±0,1 pH, ±1 °C, illetve a végső értéktől ±2%-os pontossággal jelenik meg EC, CF és TDS esetén. Használja a mért az adatokat a vízminőség célzott javítására vagy magas szinten tartására!

A három LCD kijelzővel ellátott kezelőpanel áttekinthető, és csupán néhány gombbal vezérelhető. A medence teszter egy újratölthető akkumulátorral működik, amelyet szükség esetén könnyen feltölthet egy hálózati adapter segítségével. A pH teszter háza megfelel az IP66-os védelmi osztálynak, így védett a por és az erős vízsugárzás ellen.

MŰSZAKI ADATOK