Tétel: EX10200060

|

Modell: BEK+C10062000

Raklapkocsi mérleggel - 2.000 kg - LCD-kijelző

595 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus – raklapkocsi beépített mérleggel rakományok és raklapsúlyok hatékony kiszámításához
  • terhelhető – pontos eredmények a maximális 2.000 kg-os terhelhetőségig
  • digitális – jól leolvasható LCD-kijelző állvánnyal
  • tartós – a robusztus anyagoknak és a kiváló minőségű hidraulikus rendszernek hála
  • professzionális – a mérleg kalibrált és megfelel a kereskedelmi előírásoknak

TERMÉK LEÍRÁSA

Raklapkocsi mérleggel euroraklapokhoz, LCD-kijelzővel és akkumulátoros tápellátással

A TEM ipari felszerelései közé tartozó raklapkocsi mérleggel raklapok számára – mint euro raklapokhoz – 2.000 kg-ig terhelhető és különösen pontos mérési eredményeket szolgáltat. A mérleg és a raklapkocsi maga a tömör vázszerkezetével nem csak különösen stabil, hanem nagyon könnyen használható is. A raklapkocsi mérleg ezáltal tökéletes ellenőrző méréskhez, például raklapsúlyok és rakománysúlyok kiszámításakor.

A lapmérleg és raklapkocsi kombinációjával magas súlyokat határozhat meg

Az raklapkocsimérleg megfelel a kereskedelemre vonatkozó előírásoknak, amit a zöld hátérre helyezett M minőségi védjegy igazol. Kalibrálva és hitelesítve szállítjuk. Ez az első hitelesítés az üzembe helyezéstől kezdve két évig érvényes, de a nemzeti jogszabályoktól függően egy hitelesítésre felhatalmazott személynek ajánlott újra megerősítenie. Csak ekkor kapja meg a mérleg a hitelesítő matricát. Két év elteltével a mérleg újra ellenőriztethető az ellenőrző irodában. Ezenfelül kap egy megfelelőségi nyilatkozatot is, ezt ajánlatos megőrizni és a raklapkocsimérlegnél tartani. A mért értékek maximum 2.000 kg-ig egy LCD-kijelzőn kerülnek kijelzésre, amely egy stabil állvánnyal van a raklapkocsira szerelve. A kijelző számjegyei mindig jól olvashatók. A mérleg kijelzője akkumulátorral működik, így alkalmas mobil használatra is.

A raklapkocsi maga lenyűgöző a hidraulikus szerkezetének hála és a legtöbb elterjedt raklappal használható. A vezérlő görgőkkel és a villás görgőkkel a kocsi nagyon egyszerűen manőverezhető. Tartós anyagok és kiváló eldolgozás garantálja a raklapkocsi hosszú élettartalmát ipari használat során – még nagy terhelés alatt is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK