Tétel: EX10050300

|

Modell: ULX-GB15

Lábbal nyitható szemetes - 20 l - rozsdamentes acél

23 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – 20 l-es kapacitásával a szemetes ideális konyhákba, irodákba és rendezvénytermekbe
  • robusztus – a rozsdamentes acél konstrukció és a magas színvonalú kivitelezés garantálják a szemetesvödör hosszú élettartamát
  • praktikus – a csúszásmentes pedállal ellátott konyhai szemetes könnyen nyitható lábbal
  • higiénikus – a rozsdamentes acél felület könnyen tisztítható, és az érintésmentes nyitómechanizmus gondoskodik a szemetes higiénikus kiürítéséről
  • stílusos – a fényes felület bármilyen berendezési stílushoz remekül illik

TERMÉK LEÍRÁSA

Stílusos és praktikus lábbal nyitható szemetes

Ha ki szeretne dobni valamit, de épp tele van mindkét keze, jól jöhet az ULX-GB15 lábbal nyitható szemetes az ulsonix-tól, amely kényelmesen nyitható és zárható lábbal. Ez a jól bevált nyitómechanizmus kényelmes és érintésmentes: egyetlen mozdulat a lábbal, és elkerülheti a közvetlen érintkezést a kukával. A hulladékgyűjtés még sosem volt ilyen tiszta és higiénikus!

Szemetes kuka fényes felülettel

A konyhai szemetesbe biztonságosan és higiénikusan helyezhetik el Ön és vendégei a hulladékot. A fedél nemcsak elrejti a szemetet, de visszatartja a kellemetlen szagokat is. A csúszásmentes betéttel ellátott lábpedál segítségével egyszerűen és biztonságosan nyithatja ki és zárhatja be a konyhai kukát, vagyis kezei nem érintkeznek közvetlenül a szemetes vödörrel, ami rendkívül higiénikus.

A lábpedálos szemetes rozsdamentes acélból készült. A rozsdamentes acél  fényes és könnyen tisztítható felülettel rendelkezik, valamit rendkívül tartós és stabil, és még intenzív igénybevétel esetén is csak alig mutatkoznak rajta a kopás jelei, vagyis a stílusos és praktikus konyhai szemetes hosszú évekig használható a hulladékgyűjtéshez.

A kerek forma és a visszafogott design diszkrét megjelenést kölcsönöznek a lábbal nyitható szemetesnek, valamint kihangsúlyozzák annak funkcionalitását. A lábpedálos szemetes feltűnésmentesen, mégis jól láthatóan helyezhető el bármely helyiségben, ahol szükség van rá. Kompakt alakjának és 20 l-es kapacitásának köszönhetően a szemtes ideális ideális konyhába, irodákba, rendezvénytermekbe vagy fogadóhelyiségekbe.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK