Akciós

Tétel: EX10050392

|

Modell: ULX-OAK-3W

Pedálos szemetes fa utánzatú fedéllel - 3 l - fehér - bevont acél

8 390,00 Ft 9 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kompakt – 3 literes űrtartalmával a lábbal nyitható szemetes ideális fürdőszobákba, teakonyhákba vagy kisebb helyiségekbe
  • robusztus – a horganyzott és bevont acélból készült szerkezet, akár 10 000-szer is nyitható
  • praktikus – a csúszásmentes pedálos szemetes könnyen nyitható lábbal
  • kényelmes – a praktikus fogantyúval ellátott belső szemetesvödör megkönnyíti a hulladék eltávolítását
  • stílusos – a tölgyfa utánzatú fedél és a visszafogott fehér szín jól illik minden berendezési stílushoz

TERMÉK LEÍRÁSA

Praktikus pedálos szemetes, természetes megjelenéssel

Ha ki szeretne dobni valamit, de nem szeretné összepiszkolni a kezeit, sem hajolgatni, akkor az ulsonix pedálos szemetes ideális választás az Ön számára! A pedálos szemetes kukát könnyen nyithatja és zárhatja a lábával, így mindkét keze szabadon marad. Ez a jól bevált nyitómechanizmus kényelmes és érintésmentes: csak egyetlen lábmozdulat és elkerülheti a közvetlen érintkezést a kukával. A hulladékgyűjtés még sosem volt ilyen egyszerű és higiénikus!

Akár 10 000 nyitás! Robusztus pedálos kuka az ulsonix-tól

A pedálos kukába biztonságosan és higiénikusan helyezhetik el Ön és vendégei a hulladékot. A fedél nem csak a hulladékot takarja el, de a kellemetlen szagokat is távol tartja. A csúszásgátló betéttel ellátott lábpedál segítségével megbízhatóan és kényelmesen nyithatja és zárhatja a fürdőszobai pedálos szemetest. A tartófunkciónak köszönhetően a fedél nyitva marad anélkül, hogy Ön a lábával tartaná. A keze nem érintkezik közvetlenül a vödörrel, ami rendkívül higiénikus.

A konyhai szemetes élettartama rendkívül hosszú, akár 10 000-szer is nyitható, amelyről tanúsítvánnyal rendelkezik (EN 16122:2012+ AC: 2015; ISO 7170:2005). A szemetesvödör horganyzott és bevont felületei tartósak és védettek a korrózió ellen. A hulladék egyszerű eltávolítása érdekében egy praktikus fogantyúval ellátott belső szemetesvödör található a pedálos kukában. Ha át szeretné helyezni a konyhai pedálos szemetest, használja fogantyúként a fedélen található zsanérokat.

A kerek forma és a stílusos kialakítás az egyedi,  tölgyfa utánzatú fedéllel természetes megjelenést kölcsönöznek a pedálos szemetes kukának, és kiemelik funkcionalitását. A szemetest jól láthatóan, mégis diszkréten helyezheti el minden helyiségben, ahol csak szükség van rá. Kompakt formájának és 3 l-es űrtartalmának köszönhetően a szemetes ideális kisebb helyiségekbe, legyen az fürdőszoba, teakonyha vagy irodahelyiség.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények