Akciós

Tétel: EX10050187

|

Modell: PROCLEAN 15.0H

Ultrahangos tisztító - 15 liter - 360 W

178 990,00 Ft 199 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • alapos - hat hangjelző, 360 W-os ultrahangos teljesítménnyel és 40 kHz-es ultrahangos frekvenciával hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket
  • nagy teljesítményű - 470 W-os fűtőteljesítmény 80 ° C-ig melegíti a tisztítófolyadékot
  • tágas - nagy tisztítótartály, amelynek kapacitása 15 l
  • robusztus - könnyen kezelhető rozsdamentes acélszerkezet leeresztőcsappal
  • precíz - tisztítási idő időzítővel 0 és 60 perc között állítható be, illetve folyamatos működés is lehetséges

TERMÉK LEÍRÁSA

Ultrahangos tisztító ékszerek, szemüveg és fémtárgyak számára

A PROCLEAN 15.0H ultrahangos tisztító, kiváló tisztítást szolgál egészségügyi rendelők és laborok, ékszerészek, órások és optikusok számára Azonban műhelyekben is, ahol mechanikus alkatrészeket és szerszámokat kell tisztítani anélkül, hogy ezek károsodás érje, a készülék optimálisan használható. Otthoni használatra is tökéletes az energiatakarékos, 15 literes ultrahangos tisztítóberendezés, ugyanis segítségével könnyedén eltávolíthatóak a szennyeződések különböző ékszerektől, érmékről vagy szemüvegekről.

A tágas ultrahangos tisztító időzítővel és leeresztő csappal

Hat, 360 W-os teljesítményű hangszóró és 40 kHz-es ultrahangos frekvencia tisztítson gondosan és hatékonyan még nehezen hozzáférhető helyeken is. Még az olyan területeken is, amelyeken emberi szem nem lát szennyeződést.

A tisztítási idő fokozatmentesen választható 0 és 60 perc között. A állandó működési üzemmód különösen az erősen szennyezett alkatrészek, vagy nagy mennyiségű eszközök esetén javasolt. Az ultrahangos tisztító fűtőteljesítménye 470 W, amely a tökéletes eredmény elérése érdekében fokozatmentesen állítható be 80 °C-ig.

A PROCLEAN 15.0H ultrahangos tisztító tartalmaz egy 15 l-es tartályt és rozsdamentes acélból készült kosarat plusz fedelet. A termék a kiváló minőségű tartozékainak köszönhetően nem csak stabil, hanem tisztítása is gyerekjáték. Rendelje meg termékünket, ha Ön is hosszútávra szeretne befektetni, és egy megbízható tisztítóval dolgozni.

Az ultrahangos tisztítónkat ergonómiailag úgy alakítottuk ki, hogy kényelemesen használhassa a mindennapokban. A leeresztő szelep lehetővé teszi a folyadék leeresztését tisztításhoz és öblítéshez. A fedél megakadályozza a tisztító folyadék párolgását. A praktikus fogantyúk, illetve a gumilábak szintén hozzájárulnak a termék mobilitásához, valamint segítségükkel bármilyen felületen biztosan áll a tisztító.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények