Csörlők 12 V

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 12 az 12 termék

A szűrésre nincs találat!

Legyen szó vendéglátóipari felszerelésekről vagy elektromos kéziszerszámokról : az expondo webáruházában minden felhasználási területre megtalálja a tökéletes eszközt! Hatékony felszereléseink segítségével a kirándulások quaddal vagy autóval nagyszerű élménnyé válnak! Erről a 12 V-os motorral működő, egyszerűen telepíthető, praktikus csörlőink gondoskodnak. A csörlők megóvják Önt a helyszíni vészhelyzetektől, például a homokban vagy sárban való elakadástól! Használja 12V csörlőinket, és élvezze a gondtalan utazást!

A 12 V-os motornak köszönhetően a csörlő rendkívül hatékony segédeszköz.

A csörlők biztonságos módszert kínálnak nehéz tárgyak húzására, így képesek azonnali segítséget nyújtani. A 12V csörlő rendkívül hasznos különböző járművekhez, mivel képes kisegíteni a járműveket a trükkös helyzetekből. Ha az autó elakad a sárban, vagy az árokba hajtott, az expondo 12V csörlője azonnal segítséget nyújt!

A mobil elektromos csörlőket általában egyszerűen a gépkocsi elejének vagy hátuljának közepéhez kell csatlakoztatni. Ugyanakkor az autó csörlőt a pótkocsi vonószerkezetéhez is csatlakoztathatja. Azzal, hogy a 12V csörlőt a kocsi közepén helyezi el, maximalizálja a jármű húzóerejét.

Az elektromos csörlő alapvetően nehéz tárgyak húzásához lett tervezve, így kiválóan alkalmas járművek vontatásához. A csörlők 12 V-os motorteljesítménnyel működnek, és megbízhatóan húzzák ki az autókat vagy a quadokat a sárból vagy más hasonló felületekről. A csörlő megbízható támogatást nyújt a nehéz terepeken.

Az expondo hordozható és mobil csörlőivel bármilyen akadályt leküzdhet. Webáruházunkban más nagy teljesítményű tartozékokat is talál, mint például a fúró- és vésőkalapácsok vagy a bontókalapács. A kiváló minőségre MSW Motor Technics márkánk a garancia.

expondo – a futómacskák, a drótköteles emelők és a csörlők szakértője

Webáruházunkban kizárólag kiváló minőségű csörlők találhatók, függetlenül attól, hogy csörlőre vagy drótköteles emelőre van szüksége. Készülékeink rendkívül stabilak és megbízhatóak. Kifejezetten professzionális használatra tervezett elektromos csörlőink 12 V-os teljesítményű elektromos motorral működnek, amely az acélkábel meghúzásáért felelős, és ennek megfelelően kivételes húzóerőt biztosít.

A 3 fokozatú bolygókerekes hajtómű csökkenti a motor kopását. Az alacsony önsúlynak köszönhetően minden 12V elektromos csörlőnk alkalmas folyamatos használatra. Az MSW futómacskái szintén rendkívül strapabíróak és kiváló minőségűek, így ideálisak nagy raktárakba vagy zárt helyiségekbe. Elektromos futómacskáinkkal semmi sem állhat a nagy tárgyak professzionális szállításának útjában. Haladóműveink szintén kiváló minőségűek, akár csak a 12V-os motorral hajtott csörlők.

A tökéletes felszereléshez nem kell sok. Az expondo kedvező árú készülékei kezdők és profik számára egyaránt ideálisak, és biztosítják a könnyű és hatékony munkavégzést. Kezdje tehát terepkalandját az expondo-val, és legyen biztonságban vészhelyzetben is! Ezt csörlőink 12 V-os motorja garantálja!