Hamburger prések

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 7 az 7 termék

A szűrésre nincs találat!

A Royal Catering hamburgerprése minőségi anyagokból készült, robusztus felépítés jellemzi és rendkívül könnyen kezelhető. A hamburgerprés különböző méretekben kapható, és lehetővé teszi a darált húsból, halból és zöldségekből készült hamburgerek elkészítését. Ismerje meg a Royal Catering hamburgerpréseinek széles választékát és rendeljen praktikus hamburger nyomót vagy megfelelő főzőgépeket kedvező áron az expondo webáruházában!

Higiénia a rozsdamentes acélnak köszönhetően

A Royal Catering hamburgerprés professzionális eszköz, amelyet vendéglátóipari használatra fejlesztettek ki. A hamburger nyomó kiváló minőségű kiegészítő minden étkezdébe, konyhába vagy gyorsbüfébe, amely növeli a hatékonyságot és a minőséget az élelmiszer-előállítás során. A praktikus hamburger húspogácsa formázó mellett a Royal Catering számos professzionális gyorséttermi kellékeket kínál különböző alkalmazási területekre. Kiegészítőként a hamburger hús formázóhoz webáruházunkban professzionális szalamander grilleket talál, amellyel a húst pillanatok alatt tökéletesre sütött burgerré varázsolhatja. Vessen egy pillantást a Royal Catering átfogó termékkínálatára és fedezze fel a professzionális konyhai gépeket kedvező áron, amelyeket kifejezetten az Ön igényeihez terveztek. A hamburger rendkívül népszerű gyorséttermi étel, amelyet minden korosztály szívesen fogyaszt. A professzionális hamburger hús formázóval egy praktikus eszközt kap, amely jelentősen megkönnyíti a húspogácsák elkészítését. A praktikus konyhai eszköz háza eloxált alumíniumból készült, míg a munkatartály és a fóliatartó kiváló minőségű rozsdamentes acélból vannak. A rozsdamentes acél számos előnnyel bír és ideális élelmiszeripari használatra. Az anyag sima felületének köszönhetően csak nagyon kevés kórokozó és ételmaradék tapad a tartályhoz, ami garantálja a maximális higiéniát és az ízsemleges élelmiszer-feldolgozást. A hamburger pogácsa formázó egyszerűen és gyorsan tisztítható a forgalomban lévő zsíroldó tisztítószerekkel. Robusztus felépítésének köszönhetően a konyhai készülék rendkívül tartós, és ellenáll az intenzív igénybevételnek a professzionális vendéglátóipari használat során.

Hamburger nyomó a tökéletes hamburgerekhez

A hamburgergép kezelése rendkívül egyszerű. Miután a megtöltötte a tartályt a kívánt élelmiszerrel, a hamburger prés karos mechanizmusa segítségével minimális erőfeszítéssel egységes, tökéletes formájú szeleteket készíthet. Legyen szó vegetáriánus zöldségburgerről , halburgerről vagy darált húsról, a hamburger nyomó ideális számos különböző ételhez. Az alapanyagok előállításához hasznos segítséget nyújt az expondo webáruházában szintén megtalálható rozsdamentes acél húsdaráló, amely a praktikus hamburger préssel kombinálva nagy mértékben növeli a hamburgerkészítés hatékonyságát. A kiváló termékminőségnek és a megfizethető árnak köszönhetően a hamburgerprés gazdaságos befektetés, amely hatékonyabbá teszi a munkafolyamatokat büféjében, konyhájában vagy éttermében, valamint növeli a hamburgerkészítés minőségét és sebességét. A professzionális konyhai segédeszközökön kívül, mint a praktikus hamburger prés a Royal Catering további kiváló minőségű termékek (pl. nagy serpenyők) széles választékát kínálja, amelyek támogatják Önt a vendéglátóhelyen végzett mindennapi munka során, és kényelmesebbé teszik munkakörülményeit. A népszerű hamburgerek elkészítését hatékonyan segítik más termékek is, mint például a professzionális kontakt grillek , amelyekkel párhuzamosan megpiríthatja a burger zsemlét. Optimalizálja vendéglátóipari vállalkozását és kínáljon vendégeinek ízletes hamburgereket a lehető legrövidebb idő alatt!