Trustpilot
(2) értékelés

Hasítógép - hasítóteljesítmény: 7 t - 3000 W - Ø 300 mm

386 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10090359

|

Modell: HT-LS-7000H

Alacsony készlet

Siessen! Már csak néhány darab van készleten.

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 26., péntek
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
386 990,00 Ft
3+
5%
367 640,50 Ft
5+
10%
348 291,00 Ft
10+
15%
328 941,50 Ft
Főbb jellemzők
  • erőteljes – 7 t hasítókapacitásával gyorsan és könnyedén vágja át a kemény és puha fatömböket is
  • megbízható – a 3000 W-os motor biztosítja a zavartalan működést
  • gyors – a hasítóék sebessége 16 cm/s, az automatikus visszaszállításé 4 cm/s
  • hatékony – óránként legfeljebb 200, max. 550 mm hosszú és 300 mm átmérőjű rönk hasításához
  • mobil – a stabil alumíniumszerkezet könnyen mozgatható a két keréken
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Gyorsítsa fel tűzifatermelését a hatékony hasítógéppel

Tárazzon be tüzifából télire! A hillvert hasítógépével ez könnyedén lehetséges. Az erőteljes hidraulikus hasítóberendezésnek köszönhetően a fahasító géppel hatékonyan és gyorsan vághatja fel a rönköket. Hagyja a hasító fejszét a szekrényben, és lásson hozzá a tűzifagyártásnak!

Elektromos rönkhasító erőteljes 3000 W-os motorral

Legyen szó puha vagy kemény fáról, a 7 t hasítóteljesítménynek köszönhetően az álló fahasítóval könnyedén hasíthat bármilyen fadarabokat. A kétkezes működtetés, amellyel a fadarabot befogja a gépbe, rendkívül biztonságos. A maximális biztonságról a start-stop funkció gondoskodik, amellyel mindig kézben tarthatja a fa hasító gép működését. A hasítószerkezet fokozatmentesen állítható a rönk méretének megfelelően, amelyet egy karom tart a helyén. A készülék biztonsági zárral rendelkezik. Az áttekinthetően kialakított hasítófelület szintén rendkívül biztonságos.

A hasítóék 16 cm/s sebességgel száguld át a fán, és a hidraulika automatikusan 4 cm/s sebességgel vezeti vissza, így rendkívül hatékonyan, 200 teljesítménnyel dolgozhat. A megbízható, 3000 W-os motor 230 V-os háztartási csatlakozással működik, amely a legtöbb helyen rendelkezésre áll.

A hasítógép legfeljebb 550 mm hosszú és 300 mm átmérőjű rönkökhöz készült. A megfelelő fadarabokat billenőfűrésszel vághatja fel, amelyet szintén megtalál a hillvert kínálatában. A 80 - 90 cm magasságú munkaasztal mindig tökéletes munkapozíciót kínál Önnek. Az oldalakon található rönktálcák praktikusak a gördülékeny munkafolyamatok érdekében.


A robusztus alumíniumszerkezet rendkívül teherbíró, így a rönkhasító gép megbízható segítséget nyújt Önnek hosszú éveken át. Az egyszerű és biztonságos szállításhoz a hasítógép két nagy kerékkel van felszerelve, amelyek átmérője 200 mm. A biztonságos használat érdekében javasoljuk, hogy viseljen megfelelő védőruházatot.

Alkatrészek és szerviz egy helyen!

Küldetésünk, hogy kiváló szolgáltatást nyújtsunk, és gondoskodjunk ügyfeleinkről még évekkel később is. A vásárlás pótalkatrészekkel történik, és káresemény esetén saját cégünk vállalja a felelősséget. Javításainkat gyorsan és egyszerűen végezzük, garanciális feltételeinknek megfelelően. Márkatermékeink fejlesztése során a legmagasabb minőségi szabványokat alkalmazzuk, így Ön elsőosztályú termékeket kap, amelyekkel éveken át megbízhatóan dolgozhat.

Vegye igénybe szakértői ügyfélszolgálati vonalunkat, és hívjon minket egyszerűen, vagy írjon nekünk egy e-mailt. Szakértő csapatunk tanácsot ad Önnek!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

Rendezés :

11 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Határozottan ajánlom - 100%

Ez az elosztó nagyszerű. Gyors és biztonságos vele dolgozni – minden darabot gond nélkül hasított. És nagyon jó rendelési szolgáltatás: gyors szállítás - 2 nap, egyszerű összeszerelés és már dolgozhat. Menő. És általában 230 V-ról működik, így bárhol használhatod. Határozottan ajánlom.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Poland

Kinyilatkoztatás!

A hasítógépet alig egy hónapja vettem, mert apósommal együtt rengeteg fát gyűjtöttünk az erdőből télire. Gyors szállítás és 2 nap múlva meg is érkezett. Kíváncsi voltam, hogy ez a kis készülék megfelel-e a kihívásnak, mert nagyon széles és magas rönköket kellett vágnom, frissen és tavaly is különböző fafajtákból. Ezért a függőleges változatot választottam, mert ott férnek el a legnagyobb rönkök. Be kell vallanom, hogy a hatások felülmúlták a várakozásokat, ez a készülék úgy vág bele a fába, mint a vaj. Nem baj, ha csomós és kemény, csak széthasít mindent. baltával megölném magam. És itt nincs különösebb fáradtság, a készülék könnyen kezelhető és a fa méretéhez igazítható. Annyira élveztem a hasítást, hogy egész nap megégtem a napon, és fával küzdöttem. Néhány nap alatt elkészültem a fa tetejével. Nagyon ajánlom!! Eleinte a 400V-os 8t nyomású változatra gondoltam, de ez tényleg gond nélkül működik. Érdeklődőknek egy videó a készülék működéséről: https://www.youtube.com/watch?v=wumXxlsLDG8

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket