(2) Vélemények

Tétel: EX10090126

|

Modell: HT-COLUMBIA-16L

Permetező- 16 l

18 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tartós - 16 literes tartály
  • erős – 1 – 4,5 bar üzemi nyomás
  • rugalmas - 120 cm hosszú tömlő 51 cm-es permetező rúddal
  • kényelmes - ergonomikus fogantyú a szállításhoz és a pumpáláshoz
  • sokoldalú - különféle folyadékokhoz, műtrágyázáshoz vagy kártevők irtásához

TERMÉK LEÍRÁSA

Permetezőgép kertészeti igényeihez

Elsősorban a HT-COLUMBIA-16L permetezőgép kerti permetezéshez ajánlott. A permetező készülék ugyanolyan alkalmas trágyázásra, mint kártevők kiirtására, gombaölővel és gyomírtóval. A permetezőt más célokra is felhasználhatja, ahol folyadékkal kell dolgozni, akár tapéta nedvesítésére mielőtt eltávolítaná ezt vagy gépjármű tisztításhoz.

Kertézkedés leegyszerűsétése a hillvert kerti permetezőgépével

Magas nyomással valamint egyenletesen elosztja a kerti permetezőgép a trágyát és permetet a kertben. A tartály térfogata 16 l, ez elegendő helyet biztosít, a kertben a folyadék elosztására. A folyadék 1 – 4,5 báros nyomással, a permetezőrúdon keresztül jut el a növényekhez.

A tömlő a permetező rúd és a tartály között 1,2 méter és e miatt nagy mozgékonyságot biztosít munka közben. A sárgarézből készült permetező rúd 51 cm hosszú. Három permetező fúvóka között választhat, az egyik permetező fúvóka szórási mintája állítható közvetlen és porlasztott minta között. A rúd fogantyúján lévő nyomáskapcsolón szabályozhatja a nyomást, a maximális hatótáv 3,5 m. Egy biztonsági szelep biztosítja a biztonságos munkát.

A permetezőgép egy praktikus fogantyúval van felszerelve, valamint egy állítható hordószíjjal is, a kényelmes munkavégzés érdekében. A permetező kialakítása különösen erős, minden alkatrész, a sárgaréz rúd kivételével, könnyen ápolható (PE) műanyagból készült. Tisztításnál a kerti permetezőgép könnyen szétszerelhető egyes részeire. Ezenkívül a szállítási csomag öt tömítést és egy csapószelepet tartalmaz.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

08.02.2023

Bin sehr zufrieden und kann das Gerät nur weiter Empfehlen

08.02.2023

nog maar 2X gebruikt, maar alles lijkt prima te werken. goede prijs kwaliteit verhouding. Ook de verzending was snel en vlekkeloos