Akciós

Tétel: EX10090173

|

Modell: HT-LOUIS 100

Tömlőkocsi - 90 m

52 190,00 Ft 61 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • mobil - a négy nagy kerék biztosítja a kerti tömlő könnyű szállítását
  • nagy kapacitás - akár 90 m hosszú tömlőkhöz (Ø 15 mm)
  • kényelmes - a tömlő egy hajtókar és egy vezetőkerék segítségével tekerhető le és fel
  • stabil - robusztus acélból készült szerkezet
  • praktikus - csúszásmentes fogantyú és beépített kosár a tartozékok számára

TERMÉK LEÍRÁSA

Tömlőkocsi a hillvert-től

Ne hagyja, hogy a kerti slag gondot okozzon, csak tekerje fel a tömlőt a hillvert-nek, a profi kertészeti cikkek szakértőjének HT-LOUIS 100 tömlőkocsijára. A tömlő kiváló helyen van a slag kocsin, legyen szó tárolásról vagy szállításról. Vigye a kocsit kényelmesen oda, ahol szüksége van a tömlőre, és csak tekerje ki slagot az ágyásban vagy a kertben. A kerti locsolás még sosem volt ilyen egyszerű!

Praktikus locsoló tömlő kocsi a kényelmes kerti locsoláshoz

A robusztus acélból készült kerti tömlő kocsi felépítése stabil, tartós és számos extrát kínál, amelyek megkönnyítik a kerti munkát. A csúszásbiztos fogantyúnak és a négy nagy műanyag keréknek köszönhetően a kerti tömlőkocsi könnyen manőverezhető, még egyenletlen terepen is. A csupán kétkerekű tömlőkocsikhoz képest a négy kerekes konstrukció rendkívül stabil. A fogantyún található továbbá egy kosár, amelyben kerti eszközeit és szerszámait tárolhatja.

A tömlőtartó dobja egy kényelmes hajtókarral van felszerelve, amellyel pillanatok alatt lecsavarhatja a tömlőt. A dob felépítése lehetővé teszi a kerti tömlők problémamentes feltekerését akár 90 m-ig is, csomók és egyéb akadályok nélkül. Az integrált csatlakozótömlő segítségével a víztömlő gyorsan csatlakoztatható a vízcsatlakozáshoz.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK