Trustpilot

Mosogató asztalok

Inspirálódjon az expondo blogjával!

Minden vendéglátós fő célja az elégedett ügyfelek. A Royal Catering mosogató asztal egy lépéssel közelebb viszik Önt ehhez a célhoz. Az étterem nagy konyhájába vagy a kis kávézójába - nálunk mindig megtalálja a megfelelő mosogató asztalt. Vendéglátóipari kellékeink között kiváló minőségű rozsdamentes acélbútorokra számíthat a legjobb áron. Biztosítsa a legmagasabb szintű tisztaságot éttermében, ha most megvásárolja saját első osztályú mosogató asztalát.

 

Könnyű mosogatás egy mosogató asztallal

A mosogatás az egyik legkevésbé kedvelt feladat egy étteremben, pedig ez nélkülözhetetlen. A mi mosogatóasztalaink ezt a népszerűtlen tevékenységet könnyű játékká alakítják, ahol mindig Ön a győztes. Egyedi igényeitől függően a Royal Catering-től különböző méretű, akár 3 mosogatóval ellátott mosogatóasztalokat talál, amelyek alkalmasak büfék, éttermek vagy szállodák számára. Annak érdekében, hogy mindig kényelmesen dolgozhasson, mosogató asztalaink kellően széles lefolyófelülettel rendelkeznek, ahová a tiszta edényeket elhelyezheti. Minden mosogató asztalunk 20 cm magas felállóval rendelkezik, amely megvédi a falat az ételmaradékoktól és a piszkos víztől, így Ön kizárólag a mosogatásra koncentrálhat. Ezen túlmenően az éttermi rozsdamentes acélból készült berendezéseink előnye, hogy könnyen integrálhatók bármelyik konyhába. Még ha a padlófelület egyenetlen is, maximális stabilitásra számíthat. Ráadásul a lábak magasságát kényelmesen beállíthatja az egyéni magasságának megfelelően, így soha többé nem kell görnyedten állnia a mosogató előtt. A dugulások megelőzése érdekében minden mosogató asztal szűrőkosaras szeleppel van felszerelve, hogy a konyhai szemetes kukában lévő ételmaradékok ne kerüljenek a csőbe mosogatás közben. Ezenkívül minden mosogató asztal kényelmesen elhelyezett furatokkal rendelkezik, így Ön megkímélheti magát egy további fáradságtól.

Tartós rozsdamentes acél a mosogató asztal

Mosogató asztalaink rozsdamentes acélból készülnek. Ez mindenekelőtt hosszú élettartamot ígér, mivel ez az anyag rozsdamentes. De nem ez a rozsdamentes acél egyetlen előnye. Ezenkívül a rozsdamentes acél mosogatót gyorsan és erőfeszítés nélkül tisztíthatja. Így az étterem nyitvatartási ideje utáni hosszú, fárasztó esték már a múlté. Mosogató asztalaink robusztus felépítése és megbízható stabilitása professzionális eredményeket és fáradtságmentes munkát tesz lehetővé hosszú időn keresztül. Ajánlatainkkal nemcsak ügyfelei, hanem alkalmazottai elégedettségét is biztosíthatja. Mert sikerül gyorsan és könnyedén mosogatnia. Az expondo nem csak ebben a kategóriában kínálja Önnek a legnagyobb hatékonyságot és eredményességet. Nálunk számtalan, a legmagasabb minőségű ajánlatot talál a büfé- és piaci kellékek terén egyaránt. Ha finom és kreatív ételek elkészítéséről van szó éttermekben, szállodákban vagy catering rendezvényeken, az expondo szintén az Ön oldalán áll első osztályú főzőgép, amelyek minden szakácsnak kedvez. Az expondo emellett az ételek, hozzávalók vagy italok tárolásában is támogatja Önt hűtőszekrényeinkkel.