Tétel: EX10060809

|

Modell: MSW-TB-400/25

Csempevágó penge - 400

40 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • kiváló minőségű és robosztus csempevágó penge a kő, kerámia, csempe, beton és még sok más anyag vágásához
  • S-SAW400 kővágóval és más körfűrészekkel is használható
  • 3,2 mm vastag, igen stabil acél szerkezet
  • szegmentált forma a gyors és hatékony eredményhez
  • átmérő: 400 mm | lyuk átmérő: 25,4 mm

TERMÉK LEÍRÁSA

Csempevágó penge - 400

Az MSW-TB-400/25 csempevágó penge az MSW-től kiváló minőségű tartozék a kő, kerámia, csempe, beton és még sok más anyag vágásához. Ideális megoldás minden olyan műhelymunkához, amely precíz és hatékony eredményt igényel a fűrészelés és a vágás során. Alkalmazható az építőiparban vagy a kőművesmunkákhoz, valamint bármely magas színvonalú, magánműhelyben.

A gyémánt a kétkezimunkások legjobb barátja

A csempevágó penge lehetővé teszi a különböző anyagok professzionális és pontos elválasztását és vágását. A kiváló minőségű vágókorong gyémántbevonattal lett ellátva, így kivételesen robosztus és igen tartós. A vágás mindig tiszta és szálkamentes. Még a legkeményebb anyagok is biztosan és hatékonyan vághatók el vele.

400 mm-es átmérővel és a 25,4 mm-es lyukátmérővel a csempevágó penge ideálisi a S-SAW400 magas teljesítményű kővágó eszközünk használatához. Ezenkívül a vágókorong minden olyan körfűrésszel is használható, amelyek megfelelnek a paramétereknek.

A csempevágó penge külső széle szegmentált tömbökből áll, így hatékonyan és nagy sebeséggel vágja el és választja szét a különböző anyagokat. Ezenkívül az eszköz kialakítás megakadályozza az elformálódás, így még hosszabb tartósságot biztosítva.

A csempevágó penge 3,2 mm vastag acélból készült, így különösen magas stabilitást biztosít. Még folyamatos használat során is garantáltan megtartja alakját, és a gyémántbevonatnak köszönhetően a legjobb eredményt érheti el a különböző anyagok vágása és elválasztása során. Győződjön meg Ön is az MSW által gyártott MSW-TB-400/25 csempevágó penge profizmusáról és hatékonyságáról.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK