Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10060891

|

Modell: MSW-4AKK

Tartalék akkumulátor - 18 V 4 Ah

13 590,00 Ft 20 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • kiváló minőségű lítium-ion akkumulátor, memóriahatás nélkül
  • LED töltöttségjelző egy gombnyomással aktiválva mutatja a töltöttségi szintet
  • tartós a rezgésálló háznak köszönhetően
  • kompakt, könnyű és egyszerű beszerelés
  • biztonságos a túltöltés elleni védelemnek köszönhetően
  • töltési idő 120 perc a 100 %-os töltöttségért

TERMÉK LEÍRÁSA

Tartalék akkumulátor - 18 V 4 Ah

Élvezze Ön is az akkumulátoros kéziszerszámok nyújtotta szabad munkavégzés előnyeit! Ugyanis még a legerősebb akkumulátor is lemerül egyszer, azonban a munkát még nem biztos, hogy befejezte. Ilyenkor csak egy dolog segíthet - a frissen töltött MSW tartalék akkumulátor!

Az MSW termékcsaládhoz számos olyan elektromos készülék tartozik, mint például polírózó-, vagy csiszológépek, sarokvarrat csiszolók, illetve cső szalagcsiszolók, amelyek mind akkumulátorral működnek. Annak érdekében, hogy meg tudja hossszabbítani ezen készülékek használati idejét, válassza tartalék akkumulátorunkat, mint tökéletes hegesztési kiegészítőt.

A kiváló minőségű lítium-ion akkumulátorok lényegesen nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a normál nikkel-kadmium akkumulátorok, és bármikor feltölthetők, függetlenül attól, hogy az akkumulátor töltöttségi szintje 10 vagy 50%-on áll, ugyanis memóriahatás nélkül töltődnek fel. Ezáltal a töltőkészülék a teljes töltöttségi szint eléréséig 120 percet igényel. A töltés állapota a LED töltésszint jelzőn jelenítheti meg, amely egy gombnyomással válik láthatóvá.

A tartalék akkumulátor külső háza rendkívül tartós, illetve védelmet biztosít az ütések és rezgések ellen. Termékünk alacsony súlyával és kompakt kialakításával tökéletes kiegészítője akkumulátoros szerszámainak, ugyanis könnyedén csatlakoztatható a kattintási mechanizmusnak hála. Az optimális biztonság érdekében az akkumulátort védeni kell az olyan töltési hibáktól, mint például a túltöltés, az alultöltés, a túlterhelés, a feszültségcsökkenés, illetve a rövidzárlat. Termékünk az adott MSW akkumulátoros készülék gyorstöltőjével tölthető fel.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Kar, hogy nem találtam hozzá csavarbehajtót.