Akciós

Tétel: EX10012132

|

Modell: RCFZ-152-1

Fagyasztóláda - 152 L - Royal Catering - F

153 990,00 Ft 187 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – nagy, 152 l-es űrtartalom
  • praktikus – mozgatható kosarak a tárolóhely optimális kihasználása érdekében
  • biztonságos – a zár biztosítja a fagyasztott árut
  • biztonságos – a fedél a használat során biztonsági okokból magától nyitva marad
  • egyszerű – fokozatosan állítható hőmérséklet az élelmiszerek optimális hűtése érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Fagyasztóláda a Royal Catering-től!

Éttermében, kávézójában vagy büféjében szeretne élelmiszereket fagyasztani? Partiszervizes cégében friss ételekre van szüksége vagy otthon szeretne élelmiszereket hűteni? Akkor a RCFZ-152-1 fagyasztóláda a Royal Catering-től pontosan megfelel az Ön számára! Használja ki a legmodernebb vendéglátóipari technológia előnyeit: nagy kapacitás, alacsony energiafogyasztással kombinálva, energiahatékonyság és  biztonság. Fagyasztó az Ön vállalkozásához!

Hatékony, biztonságos és modern fagyasztószekrény!

A 152 l kapacitású fagyasztószekrény rendkívül tágas, és rengeteg helyet biztosít nagy mennyiségű élelmiszer számára is. A fagyasztó belsejében egy kivehető kosár található, amely ideális a kisebb méretű élelmiszerek tárolásához. A kivehető kosár és az alumínium belső tér könnyen karbantarthatók és egyszerűen tisztíthatók.

A porbevont acélból készült {{colour_34_old_temp}} színű ház modern megjelenést kölcsönöz a mélyhűtőnek, és garantálja a fagyasztó legmagasabb szintű stabilitását és biztonságát. A mélyhűtő szekrény fedele zárható, és a használat során egy bizonyos magasságtól kezdve magától nyitva marad, így a mélyhűtő szekrény használata biztonságos, és az Ön kezei is szabadon maradhatnak. A hűtőkamra belsejében LED világítás található, amely szintén megkönnyíti a mélyhűtőláda használatát. A felhasznált R600a hűtőanyag lehetővé teszi a fokozatosan állítható, optimális hőmérsékletű hűtést. A fagyasztóláda hűtési hőmérséklete -12 – -28 °C.

Az F energiahatékonysági osztálynak köszönhetően a mélyhűtő rendkívül ökologikus és energiatakarékos. A mélyhűtő szekrény működési hangereje 44 dB.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK