Tétel: EX10011797

|

Modell: RC-DRM420TG

Tésztanyújtó gép - Ø 26-40 cm - 2 görgő - 0 - 5 mm - automatikus indítás

460 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – nyújt 210 és 700 g közötti tésztákat pizzákhoz, pitákhoz, süteményekhez stb.
  • gyors – egy menet egy 26 – 40 cm átmérőjű pizzatészta kinyújtásához csak 10 – 35 mp-ig tart
  • állítható – állítható vastagság 0 és 5 mm között az ostya-vékony tészták érdekében
  • szenzor – LET IT ROLL rendszer az automatikusan elinduló görgők érdekében a tészta behelyezésekor
  • könnyen karbantartható – az olyan anyagoknak hála mint a nemesacél és műanyag könnyen tisztítható és nagyon tartós
  • Made in Italy – magas minőségű vendéglátóipari felszerelés a pizza-profiktól

TERMÉK LEÍRÁSA

Pizzatészták egy kézmozdulat alatt a gyors tésztanyújtó géppel

Pizzériában, pékségben vagy étteremben: A Royal Catering, a magas minőségű konyhai felszerelések szakértője, univerzális RC-DRM420TG tésztanyújtó gépe egy nélkülözhetetlen segítő pizzatészták, piták, tortalapok és más kerek tészták elkészítésénél. Gyorsítsa fel a vállalati munkafolyamatot és takarítson meg értékes időt és pénzt a LET IT ROLL rendszerrel.

Piták és hasonló tészták könnyű elkészítése a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közé tartozó tésztanyújtó géppel

A sokoldalú pizza tészta nyújtó géppel a kimerítő tésztanyújtás már a múlté. Mivel amint a 210 és 700 g között lévő tésztát a felső tölcsérbe helyezi, a 240 W-os motor automatikusan elindítja a tapadásmentes görgőket. Ez elkerüli a gép szükségtelen folytonos működését és ezzel csökkenti az energiafogyasztást, valamint a kopást is.

A forgó kapcsoló segítségével Ön könnyedén kiválasztja a nyújtott tészta vastagságát 0 és 5 mm között. Tészta mennyiségétől és a beállított vastagságtól függően a tésztanyújtó 26 és 40 cm átmérő közötti pizzatésztát gyárt Önnek (26 cm a felső görgő után, 40 cm az alsó görgő után). És ezt rendkívül gyorsan! Egy menet a beállításoktól függően csak 10 – 35 mp-ig tart. Ezáltal gyorsan ízletes pizza tésztákat készíthet még zsúfolt ebédidőben is, ezzel garantálva vendégi számára, hogy ezek ne menjenek üres hassal haza vagy vissza az irodába.

Hogy a friss tészta a lehető legkevésébe legyen megtapintva, a vezető kéz az első görgőtől a következőhöz vezeti. Az átlátszó plexiüveg, amely a két görgő felett található, nem csak a biztonságot garantálja, hanem optimális ellenőrizhetőséget is biztosít. A pizza tészta nyújtó gép magas minőségű és tartós anyagokból készült, mint a nemes acél, valamint műanyag és ezáltal gyerekjáték megtisztítani is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK