Trustpilot
(21) értékelés

Multifunkcionális hegesztő gép - TIG - MIG / MAG - MMA - FCAW - 195 A

219 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10020162

|

Modell: S-MULTI 195 IGBT

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 24., szerda
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
219 990,00 Ft
3+
5%
208 990,50 Ft
5+
10%
197 991,00 Ft
10+
15%
186 991,50 Ft
Főbb jellemzők
  • Hegesztési módszerek MIG / MAG, TIG, MMA, FCAW
  • Sokfélén lehet használni fémmunkáknál
  • Modern IGBT-Inverter
  • LED kijelzö tábla
  • Egyszerűen lehet 2-ütemü és 4-ütemü üzemmód között választani
  • megbízható – 7 év garancia! (Nem érvényes a B-termékekre)
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Multifunkcionális hegesztő gép - TIG - MIG / MAG - MMA - FCAW - 195 A

A S-MULTI 195 IGBT hegesztő gép négy különböző hegesztési eljárást összesít egy készülékben.
Minden fém munkához rendelkezik a megfelelő hegesztési módszerrel. Azokkal a hegesztési eljárásokkal amelyeket a Stamos S-MULTI 195 hegesztőgép nyújt, akár vékony alumínium síklapokat vagy kemény acélgerendákat tud megdolgozni - a MIG/MAG, TIG, MMA vagy FCAW hegesztési módszerekkel mindenféle fémet hatékonyan és biztosan tud összekötni. A huzalbetét a készülékbe van beépítve, és 200 mm átmérőjű tekercsekhez tervezték. A huzal átmérőjének 0,8 és 1 mm között kell lennie, így gond nélkül szállítható 3-19 m/perc sebességgel. Ha FCAW-módszerrel, gáz nélkül szeretne hegeszteni, egyszerűen használjon töltőhuzalt a hegesztéshez, és a használati útmutatóban található információk szerint változtassa meg a polaritást.
Az erős teljesítményű IGBT inverter gyors cseréket tesz lehetővé a hegesztési eljárások között, kiváló minőségű hegesztési varratok készülnek. A hegesztési paramétereket a nagy LED kijelzőn mindig tökéletesen lehet ellenőrizni. Fokozatmentesen lehet beállítani az áramerősséget és a feszültséget, a VRD funkciót lehet aktiválni és 2-ütemü vagy 4-ütemü üzemmód között választani és végül a hegesztési eljárást kiválasztani.

MIG/MAG - gyors, hatékony és univerzálisan használható

A MIG / MAG hegesztésnél a hegesztési varrat gázzal lesz védve, ilyenkor a MIG hegesztésnél inert gázokat és a MAG hegesztésnél meg aktív gázok kerülnek használatra. Jellemes rá a magas hegesztési minőség, hatékonyság és hegesztési sebesség. Mindenütt alkalmazható, éppúgy alkalmas acél szerkezetek hegesztésére mint a kisebb hegesztési munkákra.
A "Synergie" funkció segíti az összes MIG/MAG hegesztéshez kellékes paramétert optimálisan egymáshoz beállítani. Önnek csak a feszültséget kell 30 A és 195 A között kiválasztani és többi beállítást automatikusan végzi el a készülék.

TIG hegesztés keskeny hegesztési zónával és kevés után munkával

A gép a "Soft Start" funkcióval (MIG/MAG) kezdettől fogva egységes és optimális hegesztési eredményeket ér el. Az induktivitás automatikusan szabályozza a feszültséget, fröccsenések meg lesznek előzve és tiszta varratok kelletkeznek.
A S-MULTI 195 a TIG hegesztéshez a Liftarc gyújtást használja, hogy aktiválja az ívet. A legtöbb fémhez alkalmas és 0,5 mm vastagságtól használható. --- A hegesztési paramétereket könnyűen lehet ellenőrizni a vezérlőpulton keresztül, a hegesztés többféle hegesztési pozíciókból lehetséges, akár függőlegesen, vízszintesen, vagy a fejel lefelé.
A MMA-hegesztéshez nem szükséges több gáz, így még erős szélnél a szabadban is használható. A hegesztő nagyon stabil áramot termel, amelyik a feszültséget biztonságossan tárolja. --- A VDR funkció több biztonságot garantál a MMA hegesztésnél, főleg ha nedves környezetben kell dolgozni. Az optimális hegesztési eredményeket HOT START, a ARC FORCE és a ANTI-STICK funkciók által lehet elérni, amelyek automatikusan el indulnak, és lehetővé teszik a gyors és kényelmes hegesztést.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.8

21 értékelés alapján

Rendezés :

előző hónap Közzétéve Expondo Norway

Ahogy az várható volt

Nagyon jó hegesztőgép!

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Netherlands

Nagyon jó

Nagyon jól működik és gyorsan kiszállították.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Germany

Remek készülék ennyi pénzért

Csak ajánlani tudom, árához képest szuper hegesztőgép!

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Hungary

Nincs megjegyzés.

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo United Kingdom

Mindent megtesz

Nagyon jó hegesztő az árért. Rendszeresen használom és soha nem volt gond. Évekig volt egy, de tűzben megsérült, és ez a második, amit vettem

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Poland

A legjobb hegesztőgép, amit a férjem valaha használt. 100%-ban megfelel a munkával és minőséggel kapcsolatos elvárásainak. Az ajánlott termék jó vételnek bizonyult.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Italy

Néhány kétség...

Jó anyagokból készült termék, a hobbi csoportnak is ajánlom, amihez tartozom.Kár, hogy nincs részletesebb leírás a gép használatáról sem papír formátumban, sem online! Szóval ha nem értem hogyan kell kihasználni, akkor vissza kell küldenem!! Kár, mert kiváló autónak tűnik...elég lenne feltenni egy videót olaszul a netre, hogy elmagyarázza...ennyi.!!

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Switzerland

5 csillag

Folyasztós hegesztéshez használom őket. Megfelelő beállítással (próbáld ki, kicsi V és A) kiváló, akár fémlemezhez is. Nincs lyukképződés. Normál hegesztési varrat. Nagyon örülök.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Hegesztőgép

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo France

Megfelelő termék

Megfelelő termék, a felhasználói kézikönyv továbbra is világos a funkciókról és beállításokról.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket