Ultrahangos tisztító - 10 liter - 180 W - Gyors memória Eco

Cikkszám: EX10050023 / Típus: PROCLEAN 10.0ECO

Ultrahangos tisztító - 10 liter - 180 W - Gyors memória Eco

 • Cikkszám: EX10050023
 • Típus: PROCLEAN 10.0ECO
 • Első forgalmazás: 2017
 
 
 
127595,00 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját*

Raktáron. Szállítási idő kb 4-6 munkanap

Ultrahangos tisztító - 10 liter - 180 W - Gyors memória Eco

 

A PROCLEAN 10.0 Eco ultrahangos tisztítója 180 Wattos teljesítménnyel dolgozik. Ez biztosítja az ultrahangok egyenletes és erős elosztását, illetve a kiváló tisztítási eredményt. Termékünk fűtőteljesítménye 310 Watt. A nagy, 10 literes kapacitású ultrahangos tisztító választhatóan vízzel, vagy tisztító folyadékkal használható.

Rendelje meg termékünket, ha azt szeretné, hogy a tisztítási feladatokat a gyors memória funkcióval felszerelt, energiatakarékos 10 literes kapacitású ultrahangos tisztító végezze el!

 

Az Eco sorozatot úgy terveztük, hogy termékeink gazdasági szempontból tökéletesek legyenek. A nagy teljesítmény ellenére az ultrahangos tisztítók energiatakarékos működésre képesek, valamint rendkívül hosszú élettartamúak. Ez különösen az ipari felhasználásban teszi lehetővé, hogy csökkenjenek a működési költségek.

 

A gyors memória funkciónak köszönhetően az ultrahangos készülék rendkívül leegyszerűsíti a munkavégzést, ugyanis segítségével bármikor megszakítható a tisztítási folyamat, illetve visszatérhetünk korábban beállított időtartamokhoz is. Megszakítás esetén ellenőrizheti, hogy megfelelően működik-e a tisztítási folyamat, vagy kicserélheti a tisztítani kívánt alkatrészeket. Ezt követően a tisztítás zökkenőmentesen folytatható. A folyamat befejezése után a Gyors-Memória-Gomb segítségével visszahívhatja az utoljára beállított tisztítási módot, így szükségtelen az időzítő újbóli beállítása.

 

A könnyen kezelhető digitális vezérlőpanellel a tisztítási időt 0 és 60 perc között fokozatmentesen állíthatjuk be, a fűtőteljesítmény pedig 0 és 80 °C között szabályozható.

 

Ultrahangos tisztítónk nélkülözhetetlen berendezés orvosi rendelőkbe, klinikákba, laboratóriumokba, valamint tetováló stúdiókba, illetve ékszerészek, órások és optikusok számára. Termékünket a felsorolt helyeken kívül olyan esetekben is ajánljuk, ahol szükséges a rendkívül érzékeny eszközök, szerszámok, illetve mechanikus vagy elektronikus alkatrészek alapos tisztítása. Mindezek mellett otthoni használatra is tökéletesen alkalmas, ugyanis nagy segítséget nyújt többek között ékszerek, érmék, evőeszközök, illetve napszemüvegek és szemüvegek tisztításánál is.

 

Készülékünk olyan finoman végzi el a különböző tárgyak tisztítását, hogy azok felületét semmilyen jellegű kár nem érheti. Ezt a szennyeződések súrolódásmentes eltávolítása garantálja, amely ultrahanggal, plusz vízzel, illetve tisztítófolyadékkal történik, továbbá a folyamat megakadályozza a szennyezett részecskék visszatapadását a termékekre.

 

Az ultragangos tisztító még a legapróbb szennyeződéseket is eltávolítja. Termékünk ultrahangos teljesítménye 180 Watt, illetve 40 kHz-es frekvenciájú ultrahang, amely segítségével még a nehezen hozzáférhető szennyeződések is eltávolíthatók, akár még az olyan területekről is, amelyeket nem látunk.

 

A PROCLEAN 10.0 ECO ultrahangos tisztító a nagy kapacitású 10 literes rozsdamentes tartállyal, rozsdamentes acél kosárral és rozsdamentes acél fedéllel van felszerelve. A termék a kiváló minőségű tartozékainak köszönhetően nem csak stabil, hanem tisztítása is gyerekjáték. A leeresztőcsap segítségével a tisztítófolyadék gyorsan és kényelmesen ereszthető le a készülékből. Rendelje meg termékünket, ha Ön is hosszútávra szeretne befektetni és egy megbízható tisztítóval dolgozni.

 

Ultrahangos tisztítónkat ergonómiailag úgy alakítottuk ki, hogy kényelemesen használhassunk a mindennapokban. A fedél megakadályozza a tisztító folyadék párolgását. A gumi lábak csökkentik a vibrációt és biztosítják a készülék stabilitását, bármilyen felületen is legyen felállítva.

Különlegességek

 • praktikus gyors memória funkció
 • alapos tisztítás az 180 W-os és 40 kHz-es teljesítménynek köszönhetően
 • rendkívül energiahatékony és tartós készülék
 • digitális kijelző az idő és a hőmérséklet jelzésére
 • higiénikus, könnyen tisztítható rozsdamentes készülék leeresztő szeleppel

Legfontosabb információk

Modell
PROCLEAN 10.0ECO
Cikkszám
10050023
Termék állapota
Új
Anyag
Rozsdamentes acél
Feszültség
230 V
Kapacitás
10 liter
Méretek (H x Sz x M )
30,2 x 23,9 x 15 cm
Minimális tisztító folyadék mennyisége
A tartály térfogatának 2/3-a
Ultrahang teljesítmény
180 W
Ultrahang frekvencia
40 kHz
Hangjelzők száma
3
Fűtési teljesítmény
310 W
Hőmérséklettartomány
0 - 80 °C
Időzítő
0-60 perc
Fedél
Igen
Tápkábel hossza
1,8 m
Méretek (H x Sz x M)
26,5 x 36 x 32,5 cm
Súly
6,9 kg
Szállítási méretek (H x Sz x M)
44 x 35 x 43 cm
Szállítási súly
8,4 kg
 • Ultrahangos tisztító PROCLEAN 10.0 ECO
 • Kosár
 • Fedél
 • Tápkábel (1,8 m)
 • Használati útmutató

Írja meg az első értékelést ehhez a termékhezÉrtékelés leadása
Az értékelések egy rövid ellenőrzés után megjelennek.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!