Tétel: EX10490000

|

Modell: 9012M

Pneumatikus ütvecsavarozó - 1100 Nm

82 499,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű – 1100 Nm lazítónyomaték és 10 000 fordulat/perc fordulatszám
  • állítható – teljesítmény, illetve sebesség és forgásirány
  • precíz – kis méretének és kis súlyának köszönhetően
  • ergonomikus – alacsony vibrációjú kettős kalapácsos mechanizmus és a praktikus markolat lehetővé teszik a fáradtságmentes munkavégzést
  • praktikus – az elszívott levegő a fogantyún keresztül lefelé kerül elvezetésre

TERMÉK LEÍRÁSA

Extra rövid pneumatikus ütvecsavarozó a kis helyeken történő munkavégzéshez

1100 Nm lazítónyomatékával és  10 000 fordulat/perc fordulatszámával a HAZET pneumatikus ütvecsavarozója rendkívül hatékony eszköz, amelynek segítségével könnyedén húzhatja vagy lazítja meg a csavarkötéseket. Extra kis méretének köszönhetően a pneumatikus csavarozó megkönnyíti munkáját számos, fáradságos járműjavítási feladat során, valamint hatékony segítséget nyújt a szűk helyeken végzett munkákhoz is.

Levegős ütvecsavarozó kompresszorokhoz a HAZET szerszámai és készülékei közül

A levegős csavarozó nagy teljesítményű kalapácsmechanizmusa kiváló teljesítményértékkkel, és rendkívül kiegyensúlyozottan működik. Az eszköz használata során alig keletkezik vibráció, így akár hosszabb munkafolyamatokat is nagyobb erőfeszítés nélkül végezhet el. A hidegszigetelt, ergonomikus fogantyú, a kis súly és a kompakt méret garantálják a pneumatikus csavarhúzó precíz kezelését és az optimális munkakényelmet.

A vezérlők könnyen elérhetők a készüléken, és lehetővé teszik a folyamatos munkavégzést. Az elszívott levegő a fogantyún keresztül lefelé vezetve nem akadályozza Önt a munkában. A kiváló minőségű alkatrészeknek, a tartós anyagoknak és az első osztályú kialakításnak köszönhetően a professzionális pneumatikus csavarozógép kiválóan ellenáll a legintenzívebb igénybevételnek is, és rendkívül tartós.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények