Trustpilot
Akciós
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket
hillvert

Levél aprító gép készlet - Ø 60 cm - asztali mérleg - 500 g / 0,01 g

116 990,00 Ft 125 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX18000306

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
116 990,00 Ft
3+
5%
111 140,50 Ft
5+
10%
105 291,00 Ft
10+
15%
99 441,50 Ft
Főbb jellemzők
  • tökéletes páros: levél aprító gép és asztali mérleg
  • Németországban kifejlesztett márkák: Steinberg és hillvert
  • 3 év garancia a készlet összes készülékére
  • szervizpartnerek Európában
  • a betakarítás gondos feldolgozása és mérése
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Méretek (HxSzéxMa)
0 x 0 x 0 cm
Súly
0 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
0 x 0 x 0 cm
Szállítási súly
0 kg

Szállítási csomag

  • Edény
  • Rács
  • 2 lapos penge
  • 4 huzalos penge
  • Fedő karokkal
  • Hajtókar
  • Hálózati adapter
  • Használati útmutató
  • Használati útmutató

Termékleírás

Levél aprító gép készlet - Ø 60 cm - asztali mérleg - 500 g / 0,01 g

Miután feldolgozta a betakarított leveleket a hillvert termékcsaládhoz tartozó levél aprító géppel, fontos, hogy azokat megfelelően porciózva el is tudja tenni. Ehhez tökéletes segítséget nyújt a Steinberg asztali mérleg, ugyanis használatával gyorsan és megbízhatóan mérhet.
A Németországban kifejlesztett két márka, a Steinberg és a hillvert jó áron garantálják a tökéletes minőséget. A termékeket úgy terveztük, hogy megfeleljenek a szakemberek igényeinek, így azok csak alapos vizsgálat után kerülnek forgalomba. A megbízhatóság érdekében termékeinket 3 éves garanciával forgalmazzuk. Márkáink termékei Európa szerte gyakoriak, ezért természetes, hogy szerviz szolgálatunkat is Európában kínáljuk.
A hillvert elektromos levél aprító gép kifejlesztésénél csapatunk együtt dolgozott holland tervezőkket, mérnökökkel, illetve egy fókuszcsoporttal is, annak érdekében, hogy olyan eszközt dolgozzunk ki, amely megfelel a legmagasabb minőségi előírásoknak és a növények feldolgozása során a legjobb eredményeket éri el. A hónapokon át tartó tervezés eredménye a HT-HOWSON-16SE elektromos levél aprító gép, amely bárkit meggyőz optimális teljesítményével.
A betakarítógép két különböző típusú, minőségi rozsdamentes acélból készült késekkel rendelkezik. A feldolgozni kívánt növény típusától függően választhatja ki, hogy a két egyenes, a kétoldalas pengét, vagy éppen az négyes huzal pengét szeretné használni. A levél aprító működése rendkívül egyszerű: helyezze a kivehető rácsra a friss virágú vagy rügyes növényeket. A rács alatt a megfelelő pengék kerülnek elhelyezésre. A készülék egy fedéllel van lezárva, és a pengék forgása leválasztja a leveleket, illetve bimbókat a növényekről.
A levél aprító géppel választhat az elekromos, illetve manuális működtetés között: készülékünket kezelheti a hajtókar segítségéve, vagy bekapcsolhatja a 30 wattos motort. Ebben az esetben a trimmer maximális sebessége 2.000 fordulat/perc, amely a forgógomb segítségével fokozatmentesen állítható be. Manuális kezelés esetében nem kell mást tennie, mint a hajtókart forgatni. Az elektromos funkció alkalmazásához távolítsa el a hajtókart a termék fedeléről.
A nagy, 60 cm-es (23,6 Zoll) átmérőjű tartály bőséges helyet biztosít akár sok növény kezeléséhez is, illetve képes nagy mennyiségű levelek és rügyek felvételére. A tartály a fedéltől egy ráccsal van elválasztva, amelyen keresztül a vágás utáni növény maradékok potyognak át. A rácsot gumitömítés veszi körbe, amely a 43,5 cm-es átmérőjű tartálynak, valamint fedőnek további stabilitást biztosít.
Az átlátszó fedél lehetővé teszi, hogy végig szemmel tartsa a munkafolyamatot, és pontosan megbecsülje, hogy mikor éri el a növény az optimális állagot. A fedő alatt található felső részben nyolc darab kar található elasztikus elosztóval, amelyek óvatosan csúsztatják át a leveleket, illetve rügyeket a rácson keresztül. Ennek köszönhetően a növények részeit olyan gyengéden választja el egymástól a levél aprító, hogy azok nem sérülnek, vagy semmisülnek meg.xx A betakarító gép rendkívül stabil, robusztus és kezelése is egyszerű. Továbbá könnyen szállítható az alacsony súlyának köszönhetően. Ez különösen akkor ajánlott, ha otthon szeretné használni termékünket. A készülék minden egyes eleme kivehető, ezáltal könnyen tisztíthatók, sőt még mosogatógépben is moshatók.
A Steinberg BASIC SBS-TW-500/10G asztali mérlegje 0,01 g pontossággal gyorsan és megbízhatóan mér 500 g-ig. A háttérvilágítással rendelkező LCD kijelző biztosítja az értékek pontosságát legyen szó bármilyen szögről, illetve gyengébb fényviszonyokról. A mérleg számos területen használható, például postai küldeményeknél, összetevők, ékszerek, vagy érmék mérésénél. Természetesen termékünk levelek, rügyek, vagy magvak mérésére is tökéletes. A 13 x 9,8 cm-es mérőfelületnek és a kompakt kialakításnak köszönhetően a mérleg szinte bárhol elfér. A platform rozsdamentes acélból készült, amely magas ellenállású, illetve könnyen tisztítható. A mérleg két AAA elemmel működik, amelyek legfeljebb 25 órán át működőképesek. Ezenkívül az automatikus kikapcsolási funkció szintén hozzájárul a mérleg üzemelési idejéhez, ugyanis már nincs használatban, akkor egy perc után kikapcsol.
A mérleg a súlyokat hat különböző súlyegységbe konvertálja az UNTI gomb segítségével. Ezek közé tartozi a gramm (g), a kilogramm (kg), a font (lb), az uncia (oz), a karát (ct) és teraliter (tl). A TARA funkcióval az adott áru nettó tömege mérhető. A hasznos PCS funkció biztosítja a megfelelő tárgyak precíz számlálását 25, 50, 75, vagy 100 db mintaméretben. Ha meghaladja a maximális mérési kapacitást, a beépített túrterhelési funkció ezt a beépített LCD kijelzőn jeleníti meg. Továbbá ezen látható az elemek lemerült állapota is. Az SBS-TW-500/10G asztali mérleg a szállítás előtt kalibrálva lesz, ezáltal azonnal használható. A szállítási csomag egy védőburkolatot is tartalmaz.

Értékelések és vélemények


Rendezés :

Gyakran ismételt kérdések

Miért ne vásároljak inkább olcsóbb növénybetakarítót?

Az olcsóbb szolgáltatók jelentősen kevesebb garanciát és szolgáltatást nyújtanak a termékek mellé. Az expondo azonban három év garanciát, illetve Európa szerte szervizszolgáltatást kínál. Továbbá készülékeink rendkívül biztonságosak és megbízhatóak ahhoz, hogy Ön is elégedett legyen velük.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket