Akciós

Tétel: EX10090322

|

Modell: HT-BT-14

Trimmer - manuális - Ø 370 mm

62 290,00 Ft 74 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • éles – a három drótpenge és a fix penge kombinációja megbízhatóan választja el a leveleket és a virágokat
  • hatékony – manuális meghajtás a bowl trimmer célzott használatához
  • jól látható – az átlátszó fedélnek köszönhetően mindig szemmel tarthatja a munkafolyamatot
  • rugalmas – a kézi hajtókar jobbra és balra is forgatható
  • könnyen karbantartható – a rozsdamentes acél és a műanyag egyszerűen tisztíthatók

TERMÉK LEÍRÁSA

Gazdag aratási szezon a hillvert trimmerrel

Szeretné könnyedén vágni és szétválasztani a növényeket? Akkor az HT-BT-14 trimmer a hillvert-től ideális választás az Ön számára! A vágógép segítségével néhány mozdulattal célzottan távolíthatja el vagy apríthatja fel számos növény leveleit, virágait és ágait. Vagy használja a bowl trimmert illóolajok, aromaterápiás olajok vagy potpourrik és illatosított párnák készítésére házilag. Az aprítógép sokoldalúan alkalmazható a növénybetakarítás során!

A növényaprító rendkívül könnyen kezelhető

A növénybetakarító két különböző típusú, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült pengét kínál, amelyekkel hatékonyan dolgozhat fel számos különböző növényt. Az egy darab egyenes és a három drótkés kombinációjával mindig a legjobb eredményeket érheti el. A 370 mm átmérőjű bowl trimmer működése nagyon egyszerű: a friss virágokat vagy bimbós növényeket a rácsra helyezzük, amelyet egy gumigyűrű tart. A rács alatt a megfelelően illeszkedő pengék találhatók. Zárja le a készüléket a fedéllel, és forgassa a hajtókart egyenletesen balra vagy jobbra. A fedő alatt található felső részben nyolc kar található elasztikus elosztóval, amelyek segítségével óvatosan csúsztathatja a leveleket vagy rügyeket a rácson át, az alul található éles, rozsdamentes pengéken keresztül, és kíméletesen választhatja le a leveleket és a rügyeket a növényekről.

A manuális meghajtásnak köszönhetően a növényaprító géppel áramforrástól függetlenül dolgozhat, vagyis az eszköz rendkívül rugalmasan és költséghatékonyan használható. A csendes növényvágó gép továbbá motorzaj nélkül működik. Önnek nem kell mást tennie, mindössze tekerje a kart kényelmes sebességgel.

Az átlátszó fedélnek köszönhetően mindig szemmel tarthatja az munkafolyamatot és az aprítás aktuális mértékét. Az aprítási folyamat befejeztével a műanyagfedél néhány egyszerű mozdulattal megtisztítható. A rozsdamentes acél ház rendkívül stabil és robusztus. Kis súlyának köszönhetően a vágógép könnyen szállítható.

MŰSZAKI ADATOK