Trustpilot

Jégkocka készítő gépek

Inspirálódjon az expondo blogjával!

Különösen a melegebb nyári hónapokban az emberek hűs és frissítő italokra vágynak. Legyen szó gyümölcsös-friss koktélról, finom koktélról vagy habos turmixról - a jég bármilyen formában nélkülözhetetlen. Egyes italokhoz különösen alkalmas a jéggépből származó zúzott jég, míg másokhoz az expondo jéggépje a megfelelő választás. Tudjon meg többet a különböző jéggépekről és azok funkcióiról itt. Biztos, hogy megtalálja a megfelelő gépet a megfelelő méretben az Ön számára.

A jéghideg italok tökéletes alapja

Jéggépeink alkalmasak professzionális használatra és saját négy fal között történő használatra is. Készülékeink azonban különösen népszerűek az éttermek, bárok és kocsmák körében, amelyeknek mindig elegendő jégre van szükségük ahhoz, hogy vendégeiknek ízletes italkülönlegességeket kínálhassanak. Az expondo jéggépeit mindenekelőtt a nagy teljesítmény jellemzi, minimális működési zaj mellett. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen és professzionális módon italvariációk széles skáláját varázsolja elő. Különösen egy finom itallal kombinálva egy tejturmixszal, vagy egy gyümölcsös koktéllal frissen vágott gyümölcsökkel, jéggépeink kiváló munkát végeznek. Ha Ön is szeretne finom caipirinhákat vagy nagyszerű desszerteket kínálni, jéggépünk lehet a megfelelő gép az Ön számára. A géptől függően a jégkockák formáját is variálhatja. Egyes gépeknél még a kockák méretét is meghatározhatja, és beállíthatja S, M vagy L méretre. Jéggépeink különleges előnye az energiahatékonyság. Nagy teljesítményük ellenére a készülékeket úgy tervezték, hogy ideális felépítésüknek, a tökéletesen szigetelőanyagoknak és a kifinomult szórórendszereknek köszönhetően különösen magas hatékonysággal tündököljenek. A fejlesztés során felhasználhattuk a meglévő hűtőszekrény- és fagyasztószekrény-kínálatunkkal kapcsolatos sokéves tapasztalatainkat, és így egy olyan jéggépet kínálunk Önnek, amely garantáltan elnyeri tetszését.

A megfelelő jéggépet minden alkalomra

Akár egy nagy gépre van szüksége, amellyel 24 óra alatt akár 19 kg jeget is előállíthat, akár egy kis méretű, alkalmi használatra szánt készülékre, az expondo átfogó webáruházában garantáltan megtalálja a megfelelő jéggépet. Mivel a jégdarálók a magánszemélyek körében is egyre népszerűbbek. Bár számos forma és mód létezik arra is, hogy saját jégkockát készítsen a fagyasztóban, ez sok időt és erőfeszítést igényel. Ráadásul a fagyasztórekesz gyakran már tele van számos élelmiszerrel, és nem kínál további helyet a víz fagyasztásához. Egy praktikus jéggép az otthoni konyhában kiváló alternatíva lehet a forró nyári napokon és a nagyszerű partikon. Melegentartóeszközeinkhez vagy munkapultokhoz hasonlóan jéggépeink többsége kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, és így megfelel a vendéglátóipar magas higiéniai követelményeinek. A piaci igényeknek megfelelő termékkínálatunk részeként a termékfejlesztés során elsősorban a költséghatékonyságra, a kiváló minőségű anyagokra és a lehető legalacsonyabb tömegű tartósságra helyeztük a hangsúlyt. Rendeljen még ma az expondónál, és élvezze a Németországon belüli ingyenes kiszállítás, a leggyorsabb szállítás és a barátságos ügyfélszolgálat előnyeit, amely mindig hozzáértően áll az Ön mellett.