Tétel: EX10062046

|

Modell: MSW-AS-6

Pneumatikus excenteres csiszoló - 6,3 bar - 10500 fordulat/perc

21 399,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – 6,3 bar munkanyomás a fa-, fém- vagy kőfelületek intenzív csiszolásához
  • pontos – fokozatmentesen állítható fordulatszám 10500 fordulat/percig
  • hatékony – gyors munkavégzés a Ø 150 mm-es csiszolótárcsának köszönhetően
  • tiszta – az porelszívó 360°-ban forgatható
  • biztonságos – a csúszásbiztos fogantyú kényelmesen fekszik a kézben, az excenter csiszoló alacsony rezgésszinttel működik

TERMÉK LEÍRÁSA

Ez simán megy! Kompakt pneumatikus excenteres csiszoló porelszívással

Akár fából, fémből vagy kőből készült felületeket csiszol: a MSW professzionális pneumatikus körcsiszolója nélkülözhetetlen segítség a műhelyében. A rezgésvédelemnek köszönhetően a praktikus pneumatikus excenter csiszoló tökéletesen alkalmas hosszabb munkavégzésre, akár fej fölött is. A porelszívásnak köszönhetően pedig a munkahelye tiszta marad!

Pontos eredmények a MSW excenter csiszolóval

A 6,3 bar üzemi nyomásnak és a fokozatmentesen szabályozható max. 10500 fordulatszámnak köszönhetően levegős excenteres csiszológéppel optimális eredményeket érhet el. Távolítsa el a durva egyenetlenségeket magas fordulatszámmal, a végső finomhangoláshoz pedig használjon alacsonyabb sebességet! A normál csiszolási munkákhoz használjon 5 mm átmérőjű rezgőköröket, a valamivel finomabb csiszoláshoz pedig 2,5 mm átmérőjű rezgőköröket.

A Ø 150 mm-es csiszolókorong lehetővé teszi a hatékony munkavégzést nagy területeken is. A 360°-ban forgatható porelszívó rendszer automatikusan eltávolítja az egészségre ártalmas maradványokat, és védi a légutakat, valamint meghosszabbítja a csiszolótárcsák élettartamát. A sűrített levegőt egy 1/4"-os csatlakozón keresztül juttatja az excentrikus csiszolóba, a levegőfogyasztás 84 l/perc.

A levegős excenteres csiszológép szimmetrikus kialakítása jobb- és balkezesek számára egyaránt megfelelő. Az ergonomikus és csúszásmentes fogantyú biztonságosan fekszik a kézben, így a pneumatikus excenteres csiszolóval fáradtságmentesen és kényelmesen munkálhatja meg a felületeket.

MŰSZAKI ADATOK