Trustpilot
(1) értékelés
Royal Catering

Csokoládé szökőkút készlet - 4 emeletes - 6 kg - világító asztallal

356 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX18000268

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
356 990,00 Ft
3+
5%
339 140,50 Ft
5+
10%
321 291,00 Ft
10+
15%
303 441,50 Ft
Főbb jellemzők
  • négy elemet a hatékony csokoládéáramlás érdekében
  • akár nagyobb társaságok számára is alkalmas, ugyanis maximális kapacitása 6 kg
  • biztonságos működés a túlmelegedés elleni védelemnek köszönhetően
  • élelmiszerbiztonsági és könnyen tisztítható rozsdamentes acél
  • könnyen kezelhető a távirányítóval, hangulatos 16 szín, illetve effektbeállításához
  • két szintes, nagyméretű világító asztal
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Méretek (HxSzéxMa)
0 x 0 x 0 cm
Súly
0 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
0 x 0 x 0 cm
Szállítási súly
0 kg

Szállítási csomag

  • RCCF 230W csokoládé szökőkút
  • RCCF-BASE LED világító asztal
  • Irányító berendezés
  • Távirányító
  • Hálózati kábel
  • Összeszerelési eszközök
  • Használati útmutató

Termékleírás

Csokoládé szökőkút készlet - 4 emeletes - 6 kg - világító asztallal

Kínáljon Ön is egy különleges ízvilágot vendégeinek legyen szó akár éttermekről, hotelekről, vagy akár olyan rendezvényekről, mint esküvők, születésnapok, bankettek, illetve egyéb más összejövetelek a világító asztalon található csokoládé szökőkút garantálja a hangulatos estét. A dupla rétegű csokoládé szökőkút tökéletes folyékony csokoládéból, vagy egyéb már összetevőkből (mint például olvasztott sajtból, karamellból, mártásokból, szirupból, vagy ketchupból) készült fondue előállításához, amellyel ízesíthetnek olyan különböző ételeket, mint gyümölcsöt, kekszet, palacsintát, gofrit, fánkot, fagylaltot vagy éppen habot.
A Royal Catering fokozatos szökőkútja az elegáns kialakításának köszönhetően minden partit vonzóbbá tesz! A professzionális termék minden oldalról jól hozzáférhető, ennek köszönhetően minden próbát kiáll hotelekben, éttermekben, illetve esküvőkön is. Zártkörű rendezvényeken, például egy születésnapi partyn a csokoládé szökőkút gondoskodik a jó hangulatról.
A nagy kapacitásának köszönhetően a Royal Catering RCCF-65W4 csokoládé szökőkútra egyszerre akár 6 kg hozzávaló feldolgozására képes. Ilyen hozzávaló lehet a csokoládé, karamell, mártások, szirupok, vagy akár az olvasztott sajt is. A szerkezet csiga formájú kialakítása biztosítja a hozzávalók szabad áramlását, illetve megakadályozza az eldugulást.
A beépített túlmelegedés elleni védelem elősegíti a szükséges biztonságot, illetve túl magas hőmérséklet esetén kikapcsolja a szökőkutat. Továbbá a termék alapjában található motor hűtését a speciális szellőzőnyillások biztosítják. A gép gomb pedig azért felelős, hogy külön működteti a motrot, valamint a fűtőelemet.
A nagy teljesítményű 230 Wattos fűtőelem gondoskodik a gyors felmelegedésről, illetve a hozzátevők szükséges melegentartásáról 30 és 110 °C között. A termosztát továbbá automatikusan szabályozza az olvadás fenntartását.
A rozsdamentes acélból készült elemeknek köszönhetően termékünk tisztítása rendkívül egyszerű. A szökűkűt egyszerűen szerelhető szét, majd ezt követően minden egyes alkotóelemét külön el tudjuk mosni. A higiéniai előírások optimálisan betarthatóak termékünkkel, valamint biztosított az ízsemlegesség is. Továbbá az anyag rendkívül ellenálló, valamint nem érzékeny a mechnaikai sérülésekre sem. Az elegáns csokiszökőkút rozsdamentes acélból készült, így tökéletesen mutat a világító asztalon!
A világító asztal két teraszos szintből áll és a közepén és lyuk található, amelybe bele tudja helyezni a csokiszökőkutat. A 40 cm magas szerkezet és a polcok fényáteresző akrilüvegből készültek, amelynek köszönhetően a 16 szín egyenletesen jut el minden irányba. A 65, illvet 100 cm-es átmérőjű polcokon elegendő hely van az edények, evőeszközök, valamint gyümölcsök vagy mályvacukor számára, amelyeket könnyedén belemárthatunk a friss olvasztott csokoládéba.
A távirányító segítségével szabályozhatjuk a színeket, valamint beállíthatunk hat különböző effektet is. Függetlenül attól, hogy csak a megfelelő fényerőt szeretnénk elérni, vagy különböző effektusokkal szeretnénk ellátni élteleiket szervírozás közben, a világító tálalóasztalnak köszönhetően mindig különleges hangulatot varázsolhatunk a svédasztalos rendezvényekre. További funkciók segítségével beállítható, hogy a fény lassan jelenjen meg, illetve hogy milyen gyakorisággal váltakozzanak a színek.
A Royal Catering csokiszükőkút további kényelmét a csúszásmentes lábaknak köszönheti, amelyeknek köszönhetően nem karcolódik meg a felület, valamint hozzájárulnak az eszköz stabilitásához is. Ha Ön is zavartalanul szeretné lebonyolítani eseményeit, akkor Önnek is szüksége van a halk csokoládé szökőkútra! A kompakt készülék tökéletesen illeszkedik a LED világító asztalra, valamint könnyű súlya lehetővé teszi az egyszerű szállítást, illetve tárolást.

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

Rendezés :

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Austria

Fantasztikus

A legszebb születésnapi buli valaha..., köszönöm szépen

Eredeti értékelés megjelenítése
Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket