Akciós

Tétel: EX10011941

|

Modell: RC-BMG430

Gáz bain marie - 3300 W - GN 6 x 1/3 - 0,03 bar - G30

110 990,00 Ft 172 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes - 3300 W-os teljesítménnyel és 0,03 bar maximális nyomással
  • sokoldalú - a 6 GN edényben egyszerre több különböző ételt is melegen tarthat
  • biztonságos - a kíméletes melegen tartás a vízfürdőben megakadályozza az ételek odaégését
  • higiénikus - a sima felületek rendkívül könnyen tisztíthatók
  • tartós - kiváló minőségű kivitelezés és robusztus anyagok, mint a rozsdamentes acél, horganyzott alumínium lemezek

TERMÉK LEÍRÁSA

Gáz bain marie tökéletesen tálalt, meleg ételek széles választékának kínálásához

A gáz bain marie  RC-BMG430  a Royal Catering-tőlkiválóan alkalmas különböző ételek melegen tartására hosszú időn keresztül. A  6 gastronorm tartályban akár egy teljes fogás különböző ételei is melegíthetők egyszerre, például húsok, halak, zöldségek, rizs, burgonya és szószok: az ételek a melegen tartó segítségével a kívánt hőmérsékleten tarthatók, anélkül, hogy odaégnének. Az étel melegítő megfelel a legmagasabb vendéglátóipari követelményeknek is, vagyis kitűnő választás éttermekbe, szállodákba, étkezdékbe, büfékbe, snack bárokba, kávézókba vagy idősotthonok és klinikák konyháiba.

Nagy teljesítményű melegen tartó a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül

A bain marie a konvekciós elv alapján működik: egy fűtőelem felmelegíti a vizet, amely a készülék és a GN edény között található, és továbbítja a hőt a tartályok felé, így még az érzékeny ételek is hatékonyan melegíthetők fel, illetve tarthatók melegen, anélkül, hogy leégnének.

A melegentartó pult kapacitása rendkívül nagy. A fedéllel ellátott 6 GN edény (GN 6 x 1/3)  150 mm mély, vagyis nagy mennyiségű étel helyezhető el benne melegítés, illetve melegen tartás céljából, ami jelentős időmegtakarítást jelent, és különösen előnyös nagyszabású rendezvények előkészítése során vagy csúcsidőben éttermekben, menzákon és szállodákban. Mindemellett más, max. 150 mm mélységű GN edények is használhatók a bain marie-val, illetve ezek egymással is kombinálhatók.

A hatékony, 3300 W teljesítményű fűtőelem gyorsan felmelegíti a vizet a kívánt hőmérsékletre. Az automata termosztát a forgatógombbal aktiválható, amely lehetővé teszi a pontos hőmérséklet-szabályozást max. 100 °C-ig. A gáz bain marie propán- és/vagy butángáz keverékével működtethető G30 gázcsatlakozáson keresztül, legfeljebb  0,03 bar nyomással.

A vendéglátóipari étel melegítő kialakítása jól átgondolt, háza ellenálló, így a termék renkdívül megbízható és könnyen kezelhető. A melegen tartó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely tartós és korrózióálló. Egészségre ártalmatlan anyagának, és rendkívül sima felületének köszönhetően a bain marie könnyen tisztítható és higiénikus. A rozsdamentes acél strapabíró és ütésálló, a gumilábak pedig garantálják az eszköz stabilitását és védik a padlót a karcolásoktól.

Megjegyzés: ezt az eszközt a következő országokban forgalmazzuk: CZ, DK, FI, FR, BE, HU, IT, NL, NO, SE & GB

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények