Tétel: EX10011312

|

Modell: RCGN-1/3-65B

GN konténer - 1/3 - 65 mm

10 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • kompatibilis - tökéletes kiegészítő Bain Marie-hoz vagy hűtőpulthoz, valamint zárható az összes ilyen szabványú fedővel
  • tartós - kiváló minőségű rozsdamentes acélból és 0,6 mm-es anyagvastagsággal
  • sokoldalú - a -20 °C-tól 300 °C-ig történő felhasználhatóság miatt a GN konténer sokoldalúan használható - jégkrémtől a forró ételekig - nélkülözhetetlen
  • egyszerű - robosztus és sorjamentes élek megkönnyítik a használatot
  • praktikus - helytakarékos elhelyezés, könnyű csere és igény szerinti kombináció
  • könnyű ápolás - könnyen tisztítható és mosogatógépbiztos

TERMÉK LEÍRÁSA

Mindig jó hőmérékleten tartott ételek a Royal Catering GN konténerjével!

A Royal Catering acélból készült GN konténerét professzionális vendéglátási igényekre tervezték és alkalmas éttermekben, étkezdékben, snack bárokban, salátabárokban, kávézókban, fagylalt szalonokban és más vendéglátó-ipari létesítményekben való használatra. A vendéglátóipari konténert különféle ételek tárolására, melegítésére vagy hűtésére használják, mint például fagylaltok, salátákat, leveseket vagy egytálakhoz.

Szabványos konyhai eszközök professzionális használatra

Robosztus és tartós stabil konstrukciójával a GN 1/3-as konténer tökéletesen megfelel a vendéglátóipar magas igényeinek, ugyanakkor lenyűgözi Önt időtlen kialakításával is. 65 mm mély és legfeljebb 2,4 l kapacitású. A lelapított sarokszéleknek köszönhetően a vendéglátóipari konténer könnyen halmozható, egy Bain Marie hűtött vitrinbe behelyezhető és később újra könnyen el is távolítható. Ezenkívül a konténer speciális alakja megakadályozza a gőz kiszökését is és így garantálja a hő hatékony használatát, amikor a konténer a vízfürdőben van.

A kiváló minőségű, rozsdamentes acél használata számos előnnyel jár. Az anyag nem csak íztelen és szagtalan, hanem nagyon tartós és meggyőző a nagy korrózióállóságával is. A rozsdamentes acél tökéletesen átadja a kívánt hőmérsékletet a konténerben található ételeknek. Függetlenül attól, hogy ezeket le kell e hűteni vagy meleg kell e tartani: A -20 °C-tól - 300 °C-ig nyúló hőmérsékleti tartománynak köszönhetően a Royal Catering GN konténere ideális választás akár fagyasztóban mind a sütőben történő használat számára. Végül, de nem utolsósorban, a rozsdamentes acélból készült konténer sima felülete nagyon könnyen tisztítható. Még a lekerekített sarkai is megkönnyítik a GN tartály alapos és gyors tisztítását. Természetesen az itt kínált Bain-Marie kiegészítő mosogatógépben is mosható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK