Tétel: EX10030907

|

Modell: SBS-TW-30B

Digitális levélmérleg - 30 kg / 1 g - acélház

14 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • széles mérési tartomány – 30 kg-ig, 1 g-os pontossággal
  • könnyen leolvasható – LCD kijelző 19,65 mm-es számjegyekkel
  • rugalmas – funkciók: tára, zero, számlálás és mértékegységváltás
  • stabil – műanyagból készült ház és könnyen kezelhető mérőfelület (PP) műanyagból
  • nagyméretű – a 170 x 154 mm-es mérőfelület felnyitható kerek tárgyak méréséhez

TERMÉK LEÍRÁSA

Digitális levélmérleg bármilyen méretű küldeményhez 30 kg-ig

A Steinberg Systems SBS-TW-30B digitális levélmérlegét a szállítási súlyok pontos mérésére tervezték. A csomagmérleg segítségével könnyen és gyorsan határozhatja meg a levelek és a csomagok súlyát. 30 kg-ig terjedő mérési tartományával a postai levélmérleg alkalmas csomagküldemények súlyának precíz meghatározására is. A gyors és megbízható csomagmérleg megkönnyíti a mindennapokat az irodában és a kiskereskedelemben.

Praktikus digitális mérleg nagyméretű LCD kijelzővel

A digitális mérleg egy nagyméretű, LCD kijelzővel rendelkezik háttérvilágítással, amelyről könnyen leolvashatók a mérési eredmények. Az átlátható kezelőpanel segítségével a készülék gyorsan üzembe helyezhető, valamint az összes beállítás és funkció könnyen kiválasztható.

A postai mérleg nagy, max. 30 kg-os mérési tartományának köszönhetően ideális különböző méretű küldemények súlyának meghatározására. Az 1 g-os leolvashatóság mellett a csomagok és a postai küldemények súlya pontosan mérhető. Túl magas terhelés esetén egy figyelmeztető jel jelenik meg. A rugalmas digitális mérleg számlálás, tára és zero funkciókkal rendelkezik, valamint könnyen lehetséges a váltás a kg és a lb mértékegységek között.

A digitális postai mérleg alapja strapabíró műanyagból (PP), a háza pedig kiváló minőségű műanyagból készült. A 170 x 154 mm-es effektíven használható mérőfelületen nagyobb küldemények is gond nélkül mérhetőek le. A mérőfelület kinyitható, így a kerek tárgyakat az ennek megfelelően kialakított burkolat tartja.

Az energiatakarékos levélmérleg áramellátását három AAA elem biztosítja akár 6,8 órán keresztül, így a készülék útközben is használható. Az automatikus kikapcsolás kikapcsolja a készüléket, ha az használaton kívül van. A töltöttségi szint jelző figyelmeztet, ha az elemeket cserélni kell.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények