Akciós

Tétel: EX10061342

|

Modell: JHSAFETY-02

Védőszemüveg - 10 darabos készlet - átlátszó - egyen méret

17 190,00 Ft 29 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • biztonságos - hatékony szemvédelem por, szikra, fröccsenés és más veszélyek ellen
  • állítható - rugalmas és állítható fejpánt univerzálisan hordható
  • védelmező – ergonomikus egybefüggő szemüveg karcálló bevonattal és beépített oldalvédelemmel
  • kényelmes - magas viselési kényelem a könnyű súlyának és a puha orrpárnának köszönhetően
  • tökéletesen illik - a biztonsági szemüveg kialakításának hála akár egy normális, keskeny kerettel ellátott szemüveg is viselhető alatta

TERMÉK LEÍRÁSA

Karcálló védőszemüveg a mindennapi személyes védelem érdekében

Akár laboratóriumban, építkezésen, műhelyben vagy a gyárban: A kézműves kiegészítők közé tartozó magas minőségű JHSAFETY-02 védőszemüveg védelmet biztosít szemei számára por, szikrák, fröccsenések és más veszélyes mikro részecskék ellen. Az orrán alig fogja érezni hogy hordja a szemüveget, de a kiváló védelmet viszont nem szeretné kihagyni. A készlet 10 védőszemüvegből áll.

Védje szemét a munkavédelmi felszereléseink közé tartozó védőszemüveggel

Kialakításának hála az oldalsó panelekkel ellátott szemvédő optimális védelmet nyújt elölről és oldalról jövő veszélyek ellen: Ezért hordja a szemüvegre felvehető védőszemüveget kézi és mechanikai munkáknál, melyek fémmel, üveggel, műanyaggal vagy fával történnek, ezzel védve szemét veszélyes anyagoktól, sőt még mechanikai ütésektől is.

A rugalmas és állítható fejpántnak köszönhetően a munkavédelmi szemüveg szorosan és légmentesen védi szemét. A szemüveg tetején és oldalán található, jól átgondolt szellőzőrendszernek köszönhetően mindig jól lát és nem párásodik be. A puha szilikonból készült orrbetét és a könnyű súly további kényelmet nyújt.

A polikarbonátból készült törésmentes egylapú szemüveg a karcálló bevonatnak köszönhetően nagyon ellenálló és így hosszú életű. A biztonsági szemüveg kialakításának hála akár egy normális, keskeny kerettel ellátott szemüveg is kényelmesen viselhető alatta. A nem sötétített, teljesen átlátható szemüveg maximális fényáteresztést garantál, amelynek köszönhetőn tökéletesen viselhető épületekben és éjszaka is. A tökéletes láthatóságot biztosító védőszemüveg szemüvegviselők számára egyik műhelyben, laboratóriumban és hobbi csavarozó garázsában sem hiányozhat.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények