(7) Vélemények

Tétel: EX10011644

|

Modell: RCMM-2000W

Húsdaráló - visszaforgatható - 72 kg/óra

66 099,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű – 2.000 W-os motor megbízhatóan feldolgoz akár 72 kg húst óránként
  • felhasználóbarát – egyszerű kezelés visszaforgató funkciónak hála
  • változtatható – három lyukasztott tárcsa tökéletes finom és durva húsfeldolgozáshoz is
  • biztonságos – csúszásgátlós gumilábak lehetővé teszik a gondtalan munkavégzést
  • könnyen karbantartható – egyszerűen tisztítható anyagok mint a nemesacél és műanyag

TERMÉK LEÍRÁSA

Elegáns húsdaráló feldolgozza a húst 2.000 W-al

A Royal Catering termékcsaládhoz tartozó RCMM-2000W húsdaráló praktikus és könnyen kezelhető berendezés élelmiszerfeldolgozáshoz. A daráló egyaránt alkalmas otthoni és professzionális felhasználásra is, mint például hentesboltokban vagy éttermekben.

Sokoldalú húsdaráló gép a Royal Catering hentes tartozékai közül

A nagy teljesítményű, 2.000 W-os motor segítségével könnyedén elvégezheti feladatait, még nagy mennyiségű húsnál is. Megfelelő energiafogyasztással termékünk óránként akár 72 kg hús feldolgozására is képes.

Az elektromos húsdaráló a Royal Catering termékcsoport vendéglátóipari berendezések közé tartozik, így garantált a hosszú élettartam és a különösen magas színvonalú kivitelezés. Az alumíniumból készült ház és a nemesacélból készült alkatrészek lényegesen stabilabbak, mint a más gyártók által forgalmazott hasonló termékek.

A szerkezet rendkívül sokoldalúan felhasználható, segítségével készíthetünk saját hamburgert, kolbászokat és egyéb hústermékeket, azonban számos más élelmiszerekhez, mint például a paradicsomhoz, tésztákhoz, chili paprikához, vagy akár szárított gyümölcshöz is használható. A nagy hús tálca és a műanyag cső megkönnyíti a munkáját. Ennek köszönhetően rendkívül biztosan préselheti az ételt a nyílásba. A feldolgozott húsból készült kolbász gyártása nem jelent problémát a mellékelt fúvóka-rögzítésnek köszönhetően.

A hús minden fordulattal erőteljesen az éles keresztpengékhez nyomódik, majd átnyomódik a perforált lemezen. A 4 vagy 7 mm átmérőjű lyukaknak, valamint a háromszögletes formának köszönhetően a hús egyenletesen apró méretű lesz, így az rendkívül egyszerűen feldolgozható a különböző ételekhez.

A húsdaráló egy visszatekerési funkcióval is rendelkezik, amely segítségével a beragadt ételmaradékok meglazíthatók és eltávolíthatók. Ennek köszönhetően elakadás esetén nem szükséges az eszköz szétszerelése. A gumilábak nem csak védik az érzékeny felületeket és biztonságos állást garantálnak, hanem csökkentik a munkavégzéskor fellépő rezgéseket is. Ez biztosítja a kényelmes munkát.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.4

7 értékelés alapján

01.06.2023

I telling you guys. This is QUALITY. VERY FAST VERY SMOOTH. AND VERY GOOD PRICE. DEFINITELY RECOMMEND.

01.06.2023

Habe 4kg Pute mit diesen Wolf gemacht, hervoragende Qualität was da raus gekommen ist. Reinigung war schnell erledigt und alles war rechn schnell wieder zusammen gebaut. Besser geht es nicht.

01.06.2023

01.06.2023

La trita carne acquistata e un prodotto di buona qualità,non occupa tanto spazio,spero dura tanto e senza problemi,unico trucco che ha bisogna stare atenti che ha 2 pulsanti uno davanti e uno dietro se quello dietro e messo in posizione R la macchina messa in posizione ON(pulsante davanti) non funziona,quindi bisogna sempre controllare che la macchina sia in posizione ON dietro per poter lavorare con la macchina in posizione ON e posizione R dietro per poter lavorare con la macchina in posizione R. Sito sicuro,pagamento sicuro !!! Personale molto gentile e molto ricettivo,ci hanno seguito fino alla fine. Unica cosa come dovevo ricevere la macchina prima di Natale che il corriere per tanti giorni ci annullavano la consegna e alla fine sono andata a ritirare il pacco al sede centrale(e stata la mia scelta) .

01.06.2023

Hachoir reçu en panne. Ne fonctionne qu'en marche arrière! Le SAV me dit que c'est une panne connue. Retour obligatoire. Vous pourriez vérifier vos appareils avant de les livrer.

01.06.2023

Ich bin völlig zufrieden mit diesem Produkt, 5 Kilo Schwein doppelt gewollt und es hätte mehr sein können.

01.06.2023

Sain jauhettua kahtena päivänä muutaman kilon lihaa ja mylly lakkasi toimimasta.