Tétel: EX10021378

|

Modell: S-MULTI 180H

Kombinált hegesztőgép - 180 A - Duty Cycle 60% - MIG/MAG - AWI - E-Hand - FCAW

210 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • átlátható – könnyű kezelhetőség és jól látható menünavigáció a LED kijelző segítségével
  • variálható – a huzal sebessége és a feszültség fokozatmentesen állíthatók MIG/MAG esetén
  • optimalizált – E-Hand hegesztés Hot Start, Arc Force és Anti Stick funkcióval
  • precíz – AWI hegesztés 180 A-ig, és Duty Cycle 60%
  • kompakt – robusztus ház integrált huzaladagolóval és fogantyúval

TERMÉK LEÍRÁSA

Kompakt kombinált hegesztőgép kiváló teljesítményértékekkel

Egy kombinált hegesztő rugalmasságára vágyik, amely stabil teljesítményértékeket biztosít és könnyen kezelhető? Akkor használja az Stamos Germany kompakt S-MULTI 180H kombinált hegesztőjét! Akár MIG/MAG vagy AWI hegesztéssel hegeszt 180 A-ig, vagy az E-hand-et használja max. 160 A-ig, a multifunkciós hegesztőgép megfelelő hegesztési módot kínál gázzal és gáz nélkül minden hegesztési helyzethez. 

Egyszerű és sokoldalú hegesztés a multifunkciós hegesztőgéppel

Az áttekinthető kezelőpanelen könnyedén beállíthatja a feszültség értékeit MIG-hegesztéshez és a hegesztési áramot AWI- vagy elektródás hegesztéshez. Ha MIG MAG vagy fluxushuzalt használ, akkor a huzal sebességét 2-13 m/min között állíthatja be a forgóvezérlővel. Minden hegesztési módhoz professzionális hegesztőpisztoly, illetve elektródatartó áll az Ön rendelkezésére.

Akár a MIG-hegesztéshez használ inerte gázt, akár a MAG-hegesztéshez alerte gázt, a multifunkciós hegesztővel mindkét esetben optimális eredményt érhet el. A kompakt MIG AWI hegesztőben egy rekesz található a huzaltekercsekhez, így lehetséges a könnyű adagolás két tekercsen keresztül. A MIG/MAG hegesztéshez használjon 0,6-1 mm átmérőjű huzalokat, amelyek megbízhatóan vezethetők a 4 az 1-ben hegesztőből a MIG hegesztőpisztolyhoz. Ha huzallal, de gáz nélkül szeretne hegeszteni, használjon fluxushuzalt, és ennek megfelelően állítsa be a polaritást a készüléken.

Akár gázzal, akár anélkül – a multifunkciós hegesztőgéppel hatékonyan dolgozhat és optimális hegesztési eredményeket érhet el

AWI-hegesztésnél nagyfrekvenciás gyújtással rendkívül pontos hegesztési varratokat hozhat létre 180 A hegesztőáram mellett. Az AWI-hegesztőpisztollyal 1,6, 2 vagy 2,4 mm átmérőjű elektródákat használhat legfeljebb 4 mm-es hegesztési vastagságig. 

Javítási munkákhoz vagy kültéri hegesztési munkákhoz az elektródahegesztés áll rendelkezésre, amelyhez a védőgáz már be van építve a 1.6-4.0 mm átmérőjű elektróda burkolatába. A Hot Start, Arc Force és Anti-Stick funkcióknak köszönhetően a legjobb hegesztési eredményeket érheti el 6 mm hegesztési vastagságig. A Hot Start rövid időre megnöveli a hegesztési áramot a hegesztési folyamat kezdetén, így Ön már a kezdetektől optimális hegesztési varratokat készíthet. Az Arc Force használatával stabilabb ívvel hegeszthet, az Anti-Stick pedig megakadályozza, hogy az elektróda megtapadjon. 

Használja a professzionális MIG MAG AWI hegesztőgépet modern IGBT inverteres technológiával a hatékony hegesztéshez a legváltozatosabb munkakörülmények között. Kompakt kialakításának és praktikus fogantyújának köszönhetően a hegesztőt könnyedén magával viheti, így garantált a hatékony és mobilis munkavégzés.

MŰSZAKI ADATOK