Tétel: EX10030928

|

Modell: SBS-PT-200S

Csomagmérleg - 200 kg / 0,1 kg - 31 x 32 cm - külső LCD kijelzővel

30 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • precíz – pontos mérés 200 kg-ig, 0,1 g-os mérési pontossággal
  • stabil – 31 x 32 cm-es rozsdamentes acélból készült mérőfelület
  • optimálisan leolvasható – LCD kijelző háttérvilágítással
  • mobil – kompakt design és akkumulátoros működés akár 50 órán keresztül
  • felhasználóbarát – egyszerű funkcióválasztás a gombok segítségével

TERMÉK LEÍRÁSA

A csomagmérlegen stimmel a súly

Az SBS-PT-200S csomagmérleggel pontos mérési eredményeket kap, amelyeket kényelmesen leolvashat a külső LCD kijelzőn. A digitális mérleggel legfeljebb 200 kg-os terheket mérhet 0,1 kg pontossággal. A 300 kg-os túlterhelést nem szabad túllépni. Használja a padlómérleget a postai küldemények és csomagok pontos súlyának meghatározásához, és könnyítse meg mindennapjait az irodában vagy a kereskedelemben!

A Steinberg Systems digitális csomagmérleg könnyen kezelhető és pontos!

Az ipari mérleg tervezése során nagy hangsúlyt fektettünk a kompakt kialakításra. A 310 x 320 mm méretű, rozsdamentes acélból készült mérőfelületen elegendő hely áll rendelkezésre csomagok, küldemények és számos különböző áru számára. Négy terhelésérzékelő biztosítja a kiegyensúlyozott eredményeket, és a 4. pontossági osztályú mérési eredményeket. A lapos kialakításnak köszönhetően a terheket gond nélkül emelheti a mérőfelületre.

A külső kijelzőegység nagyméretű, háttérvilágítással ellátott LCD kijelzővel rendelkezik, amelyről bármikor könnyen leolvashatja a mérési eredményeket, és még kedvezőtlen látószögből is jól láthatja a nagyméretű számjegyeket. A külső kijelző és a mérleg közötti 2,2 m hosszú csatlakozókábel biztosítja a maximális mozgásszabadságot. 

A beállítások és a funkciók egyszerűen, közvetlenül adhatók meg a gombos kezelőpanelen. A mérőegység mellett választhat a tárázás és a nullázás funkciók közül. Ha pedig épp nem mér semmit a postai mérlegen, a háttérvilágítás automatikusan kialszik. 

A padlómérleg 6 AAA elemmel működik, amelyek akár 50 órán keresztül biztosítják a mobil működést. A digitális postai mérleg energiatakarékos üzemmóddal rendelkezik, amely 180 másodperc után kikapcsolja a mérleget, ha az használaton kívül van. Alternatív megoldásként a csomagmérleg áramellátását egy tápkábel biztosítja. A kijelzőn bármikor leolvashatja az akkumulátor töltöttségi szintjét.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK