(1) értékelés

Tétel: EX10061120

|

Modell: MSW-BP16.2

Csapágylehúzó - kétkaros lehúzóval - 16-darabos

47 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • multifunkcionális - eszköz gépekhez és járművekhez
  • tartós – a kiváló minőségű anyagoknak és tökéletes eldolgozásnak hála
  • magas szintű biztonság
  • széleskörű - komplett szett tíz különböző méretű kihúzóval
  • tartozékok - rugalmas és energiahatékony kétkaros kihúzóval együtt

TERMÉK LEÍRÁSA

Univerzális csapágylehúzó gépjárművekhez és gépekhez

Az MSW termékcsaládhoz tartozó MSW-BP16.2 csapágylehúzó kifejezetten professzionális használatra terveztük, ugyanis segítségével eltávolíthatja különböző járművek sebességváltó, illetve pilóta csapágyait. Ezáltal készletünk használható személygépkocsik, kisteherautók, motorkerékpárok, és egyéb járművek szerelésénél.

Robusztus gépjármű szerszám különböző méretű belső csapágyokhoz

A készlet kifejezetten biztonságos módszert kínál a szakemberek számára a különböző jármű-, illetve gépalkatrészek leszereléséhez. Bizonyos kisegítő eszközök, mint például egy kalapács, nem kívánatos hibákat okozhatnak a jármű, vagy gép felületén, vagy akár még a felhasználót is megsebesíthetik. Az erőteljes csúszó kalapáccsal és a készlet további tartozékával professzionális alkatrészeket kap kézhez, amely a sérülések ellen is véd. A belső csapágylehúzó átlagon felüli húzóerővel rendelkezik, amely a nehéz csúszó kalapácsnak köszönhető. Ennek eredményeképpen még a nagyon szoros csapágyak esetén is mindössze csekély erő kifejtésére van szükségünk.

A lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja a széleskörű csapágylehúzó készlet tíz különböző méretű lehúzótüskével és egy csúszó kalapáccsal. A sok lehúzótüskének köszönhetően a legtöbb csapágyhoz használható a készletünk, ugyanis a kihúzók átmérője 8 és 58 cm között van. Ezenkívül a készletben található egy kétkaros lehúzó is, amely három különböző csavaros adapterrel kombinálható. Ennek hála ez az egyes csapágyakhoz szabható. A kétkaros húzó konstrukciója biztosítja a csapágyak különösen egyszerű, illetve nem nagy erőfeszítést igénylő szerelését.

A készletben található lehúzótüskék, valamint a kétkaros lehúzó és a csúszókalapács kiváló minőségű króm-molibdén acélból készültek, így még tartósabbak. Továbbá a szerszámok különösen robusztusok a korrózió, illetve törés ellen, amelyek a kihúzási folyamatok eredményeként jelentkezhetnek.

A komplett csapágylehúzó készletet praktikus műanyag szerszámosládában forgalmazzuk, amelyben minden egyes alkatrésznek megvan a saját helye. A kényelmes fogantyúval egyszerű a szerszámosláda szállítása.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023