Trustpilot

Autófényező szerszámok

Egy kiváló minőségű autófényező szettel a szakemberek és a hobbisták is sikeresen elvégezhetik az autófényezést. A polírozók azonban más sima felületek polírozására is alkalmasak. A barkácsolók például a lakkozott bútorfelületek polírozásához is szívesen használnak modern autófényező gépet. Ebben a kategóriában a kéziszerszámok részlegből különböző autófényező szetteket talál, amelyekkel szinte bármilyen sima felületet polírozhat. Mindezek az eszközök alkalmasak mind a szakemberek, mind a barkácsolók számára.

 

Mi kell az autófényezéshez?

Bár a gyártók ezeket a fényezőket elsősorban autóápolásra, autófényezésre és autóelőkészítésre tervezik, az ambiciózus mesteremberek szinte bármilyen elképzelhető sima felület polírozására használhatják az autófényezőt. Ezek a gépek például ideálisak a lakkozott bútorok polírozására vagy a hajó festék felújítására. A személygépkocsi szerszámok lehetséges alkalmazási területei szinte korlátlanok. Napjainkban az autófényezőgép tehát már nem tisztán autóipari eszköz. Minden autófényező gép általában elektromos működtetésű.

Egy beépített villanymotor forgatja a gép polírozó kerekét, amely sok esetben ellipszis alakú excentrikus löketű, és a szakembernek csak annyi a dolga, hogy egyenletesen végigsimítsa a polírozót a karosszérián. A szakember igy egy autófényező gép segítségével minden elképzelhető, könnyen karcos felületet bármikor ki tud fényezni. A fém, fa, kő és műanyag egyáltalán nem jelent problémát egy modern polírozógép számára. A polírozási folyamat után a polírozott felületek teljesen karcmentesek, és úgy ragyognak, mintha újak lennének.

Az autófényező előnyei:

• rugalmasan használható minden elképzelhető sima felületen

• könnyű karcolások könnyen lecsiszolhatók

• erős elektromos motorok gondoskodnak az autófényezésről

A gépi autó fényezés már a múlté. Ma az ambiciózus barkácsok maguk végzik a munkát. Mert a saját autójának fényezése autófényezővel könnyű feladat bármelyik barkács számára. Szeretett autójának fényezése még sosem volt ilyen egyszerű!

Milyen a minőségi autófényező szett?

A modern autófényezőgépek nagy teljesítménye ellenére ezek az eszközök rendkívül praktikusak. Ez lehetővé teszi a mesterember számára a kényelmes polírozást. E gépek gyártói mindig ügyelnek arra, hogy gépeikben a nagy teljesítmény, az optimális tartósság és a praktikus megjelenés párosuljon. És ezt kétségtelenül sikeresen teszik! Ennek eredményeképpen a profik és a hobbiművészek olyan innovatív eszközöket kapnak, amelyek alkalmasak a mindennapi használatra, valamint saját járműveik alkalmi fényezésére. A lehető legjobb polírozási eredmény érdekében a mesterember egyedileg beállíthatja a készülék sebességét. Ezek a beállítási lehetőségek lehetővé teszik, hogy a hobbisták vagy a szakemberek bármikor polírozhassák a különösen kényes felületeket is.

Az autófényező ergonomikus fogantyúja ráadásul támogatja a berendezés amúgy is kényelmes használatát. Sok gép fogantyúja szögbe állítható. Ez lehetővé teszi a mesterember számára, hogy a polírozási szöget optimálisan az adott munkához igazítsa. Ma már egyetlen jól felszerelt műhely sem nélkülözheti az autó polírozógépeket. Az autófényező gép polírozószivacsát a szakember néhány lépésben könnyedén kicserélheti. Ebből a célból a gyártók a gépeket egy speciális tépőzárral szerelik fel, amely lehetővé teszi a polírozószivacsok gyors és egyszerű cseréjét. A barkács vagy szakember, aki autófényező gépet szeretne vásárolni, ebben a kategóriában megtalálja, amit keres.