(2) Vélemények

Tétel: EX10061136

|

Modell: MSW-HFT-01

Féktömlő peremező

55 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – dupla és konvex peremezésekhez fékvezetékeken
  • egyszerű – nem bonyolult kezelés szorítókkal és nyomódarabokkal
  • erőteljes – a hidraulikának hála acélvezetékekhez is alkalmas
  • pontos – konvex peremek DIN 3/16” és ¼”, valamint SAE 3/16” szerint, dupla peremek SAE 3/16” és ¼” szerint
  • mobil – hordozótáska tökéletes külső munkálatoknál is

TERMÉK LEÍRÁSA

Újítson fel fékvezetékeket a féktömlő peremezővel

Személygépjármű egyik legfontosabbak része a fékvezeték, amelyeknek megbízhatóan kell elvégezniük munkájukat. De még jól biztosított fékvezetékek is idővel elhasználódnak, legyen ez az agresszív út-só vagy más környezeti hatások miatt. A féktömlő peremezővel javíthat vagy felújíthat tömlőket. Ez úgy történik, hogy a végét pontosan leperemezi ezzel és így tökéletesen illeszkedik a csatlakozó darabhoz.

A hajlítóeszközzel dupla vagy konvex csöveket formálhat meg

A hidraulikus hajlítószerszámmal megformálhatja a vezetékek végét, ebben az esetben a fék- vagy hidraulikus vezetékeket, ezzel létrehozva egy pontos csatlakozást, melyet egy roppantógyűrűs csatlakozóval megfogathat. A szorítópofák és nyomódarabok úgy lettek kialakítva, hogy ezekkel 4,75 és 6 mm átmérőjű fékvezetékek peremezhetők és DIN-nek megfelelő konvex és dupla peremek hozhatók létra a SAE szerint. A hidraulikus rögzítő eszköznek és a szerszám kiváló minőségű anyagainak hála még acélvezetékek is könnyedén karimázhatók vele.

A szorítópofákhoz tartozó szorítórendszer és a nyomódarabok kezelése különösen egyszerű és közvetlenül a kocsin elvégezhető. A formák lehetővé teszik a 45°-os szögben való elhajlítást is, amely bizonyos csavarokhoz szükséges. A 15-darabos készlet egy műanyag tokban kerül kiszállításra, amelyben mindegyik darab megtalálja helyét és a beépített fogantyúnak hála különösen kényelmesen szállítható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


2.5

2 értékelés alapján

08.02.2023

08.02.2023

Force – fonctionnement hydraulique FAUX Pas de notice d'utilisation, le manuel ne décrit que les consignes de sécurité, beaucoup de jeu dans les mâchoires..