Akciós

Tétel: EX10060507

|

Modell: MSW-CDB-25/12

Magfúró HSS - Ø 12 mm - 25 mm

9 490,00 Ft 18 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • rendkívül kemány speciális acél a könnyű fúráshoz és a hosszú élettartamhoz
  • kifinomult fogcsúcs kialakítás változó geometriával
  • vékonyfalú konstrukció
  • könnyű fúrás több fúrás nélkül
  • gyorsabb, mint a csavart hornyú menetfúró

TERMÉK LEÍRÁSA

Magfúró HSS - Ø 12 mm - 25 mm

A magfúrógép segítségével gyorsan és hatékonyan fúrhat lyukat olyan fémekbe, mint például acélba, alumínium rézbe, illetve szénbe. Az MSW magfúrók 19 mm-es átmérőjú Weldon szárakba helyezhetők, extra edzettek és kiválóan alkalmasak fémmegmunkálásához garázsokban, hajógyártás, illetve gyártási folyamatok során.

A 12 mm átmérőjű magfúró extra keményített speciális HSS acélból készült, M2 keménységgel. Ezenkívül a fúró fogait 65 HRC magas keménység jellemzi. Ennek eredményeképpen Ön könnyedén vághat 25 mm vágási mélységű lyukakat fémek széles tartományában anélkül, hogy a magfúró elkopna. Ha a fogak mégis elveszítik élességüket, akkor újraélesíthetők egy hagyományos élesítővel.

A magfúró előnye a csavart hornyú menetfúróval szemben, hogy lyukaknak csak a széleit készíti el. Ez csökkenti a fúrási felületet, ami kedvezően befolyásolja a fúrási eredményt. Az MSW magfúró vékony falú kialakításának és változatos fogépítésének köszönhetően lehetővé teszi a különösen gyors és hibamentes fúrást. A fúró könnyű cseréje érdekében a megfelelő méret a vázra van ráhegesztve.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK