(1) értékelés

Tétel: EX10061603

|

Modell: MSW-STC-150BB

Polisztirol vágó horonyvágóval és vezetősínnel - 150 W - max. 600 °C

55 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • precíz – hungarocellből készült szigetelések és szigetelőpanelek tiszta vágásához
  • gyors – fokozatmentesen állítható hőmérséklet a forgatógomb segítségével max. 600 °C-ig
  • praktikus – a kompakt konstrukció és a 3 m hosszú kábel garantálják a maximális mozgásszabadságot 
  • hatékony – lapos, flexibilis penge hornyokhoz vezetősínnel, gyors pengecsere
  • sokoldalú – sima vágások a szigetelőanyagokban, mint pl. az expandált polisztirolban (EPS), az extrudált polisztirolban (XPS) stb.

TERMÉK LEÍRÁSA

Pontos kivágások és sima vágott élek az MSW polisztirol vágóval

A MSW-STC-150BB  polisztirol vágó az MSW-től ideális eszköz épületszigetelések vágása, és nagy precizitást igénylő munkálatok során, mint például a kábel-, vagy a csőmélyedések előkészítése, valamint finom vágásokhoz a modellépítésnél, és még számos más feladathoz. A vezetősínnek és a lapos pengének köszönhetően Ön pillanatok alatt pontos hornyokat és fugákat vághat.  A nagy teljesítményű, professzionális hungarocell vágó megfelelő kézműipari és kereskedelmi használatra is. A nikecell vágó gép rendkívül megbízhatóan és biztonságosan kezelhető, így a kényelmes munkavégzés és a magas színvonalú eredmények garantáltak.

Praktikus hungarocell vágó max. 600 °C-al

A magas, max. 600 °C-os hőmérsékletnek köszönhetően, amely fokozatmentesen szabályozható a forgóvezérléssel, a nikecell vágó könnyedén és kis ellenállással siklik a szigetelőanyagokon, mint az expandált polisztirol (EPS) vagy az extrudált polisztirol (XPS): így az eszközzel gond nélkül lehetséges a hornyok és mélyedések vágása is, például vezetékekhez. Az MSW-STC-150BB hungarocell vágó gép azonban raktári munkákhoz is kitűnő választás, mivel nagyszerű tulajdonságainak köszönhetően könnyen vághatók, és profilozhatók vele a polisztirol lapok, az áruk biztonságos és pontos kartonokba illesztéséhez.

A polisztirol cutter-ek megolvasztaják az anyagot a vágás helyén, így garantáltak a pontos vágások. A penge közvetlenül a vágási folyamat megkezdése előtt felmelegszik a szükséges vágási hőmérsékletre, és így könnyedén siklik át a hungarocellen, teljesen tiszta vágott széleket eredményezve. Az MSW-STC-150BB maximális vágási hőmérséklete 600 °C,  az erőteljes transzformátor pedig másodperceken belüli biztosítja a felmelegedést.

Az ergonomikus egykezes markolat és a 3 m-es kábel lehetővé teszik a rendkívül rugalmas munkavégzést. A professzionális hőkés szerszámaink és felszereléseink közül kompakt, könnyű és robusztus. A mellékelt flexibilis penge a különböző horonyformákhoz igazítható, és az imbuszkulccsal könnyen rögzíthető a vezetősínen.

Az MSW-STC-150BB hungarocell vágó gépe mellett tartozékok széles választékát kézbesítjük Önnek: 1 lapos pengét (300 mm), 1 vezetősínt, egy tisztítókefét és egy imbuszkulcsot a penge gyors cseréjéhez. A készlet összes eleme gondosan tárolható és biztonságosan szállítható a stabil koffer segítségével.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


1.0

1 értékelés alapján

08.02.2023