Tétel: EX10061936

|

Modell: MSW-LR-1900

Rámpa - 1920 x 225 x 45 mm - 200 kg - 2 darab

39 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • teherbíró – a két rámpa egyenként 200 kg-ig terhelhető, így rendkívül sokoldalúan használhatók
  • nagyméretű – 1920 x 225 x 45 mm-es méretével ideális kerekesszékekhez, fűnyírókhoz, quadokhoz, építőipari gépekhez, motorkerékpárokhoz stb.
  • mobil – kis súlyának köszönhetően könnyen szállítható
  • biztonságos – csúszásmentes, perforált felület
  • tartós – a rámpák szénacélból készültek

TERMÉK LEÍRÁSA

Hordozható rámpák egyenként 200 kg teherbírással

Az MSW mobil acélrámpái néhány egyszerű lépésben összeszerelhetők, így azonnal használatra készek. Kis súlyuk ellenére rámpák terhelhetősége rendkívül nagy, legfeljebb 200 kg, vagyis rendkívül sokoldalúan használhatók – például kerekesszék rámpaként, rakodó rámpaként vagy felhajtó rámpaként fűnyírókhoz, robogókhoz stb.  1920 x 225 x 45 mm-es méretükkel a rámpák nagy segítséget jelentenek magánháztartásokban, üzletek és rendelők bejáratánál, vagy a szolgáltatás területén.

Akadálymentes közlekedés a kétrészes autó rámpával

A szénacélból készült kerekesszék rámpák rendkívül robusztusok és tartósak, így kemény típusú kerekekkel vagy éles szélű tárgyakkal használhatók. Kis súlyának köszönhetően a felhajtó rámpa ideális választás a rugalmas használathoz, bárhol, ahol épp szükség van rá.

A csúszásmentes profilozott felületnek és a lyuk designnak köszönhetően az autórámpák tökéletes tartást és tapadást biztosítanak. Az ütköző segítségével gyorsan és biztonságosan felállíthatja a rámpákat, és azonnal használhatja őket. Biztonságos, könnyű, stabil és robusztus: az MSW rakodó rámpák készen állnak bármilyen kihívásra!

MŰSZAKI ADATOK