Tétel: EX10061123

|

Modell: MSW-SAC34.2

SAC kuplung szerszám - 48 részes

49 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • átfogó készlet – professzionális, 48 részes szerszámkészlet
  • biztonságos – hatékony és biztonságos tengelykapcsoló ki- és beszerelés
  • flexibilis – kompatibilis a legelterjedtebb SAC kuplungokkal
  • variálható – két előfeszítőeszköz (3 és 4 furatos)
  • mobil – az eszközök rendezetten tárolhatók a praktikus szállítókofferben 

TERMÉK LEÍRÁSA

Átfogó SAC tengelykapcsoló szerszámkészlet hordozókofferben

Az MSW-SAC34.2 SAC kuplung szerszámkészlet az 10062-től alkalmas különböző típusú járművek SAC kuplungjainak előfeszítésére, valamint szakszerű fel- és leszereléséhez. A professzionális készlet 48 különböző szerszámelemből áll, vagyis a készlet számos különböző kuplunghoz megfelelő. A kiváló minőségű szerszámkészlet ideális választás a kuplungszereléshez, profi gépjármű javító műhelyekbe, valamint hobbiszerelők számára az otthoni garázsba.

Professzionális megoldás SAC kuplungok biztonságos és hatékony szereléséhez!

A professzionális kuplung szerszámkészlettel lehetséges az automatikusan utánállítható kuplungok (SAC = Self-Adjusting-Clutch) fel- és leszerelése. Az egyes szerszámelemek robosztus acélból készültek, így ellenállnak a külső hőmérsékleti hatásoknak és rendkívül tartósak.

A szerszámkészlettel biztonságosan és hatékonyan szerelhet a SAC kuplungokat. A speciális eszközök gondoskodnak a kuplungok ideális előfeszítéséről a ki- vagy a beszerelés előtt, megakadályozva a hibás feszültséget, ami a kuplung meghibásodásához vezethet, valamint az utánállító gyűrű a nyomólemezben így védve van a nem kívánatos elcsavarodások ellen.

A professzionális SAC kuplung szerszám kompatibilis a legtöbb SAC kuplunggal, vagyis rendkívül sokoldalúan használható. A szerelőkészlettel Audi, a BMW, a Fiat, a Mercedes-Benz, a Renault, a Vauxhall / Opel és a Volvo autómárkák tengelykapcsolói javíthatók, valamint szerelhetők szét, és össze.

A készletben két kuplung előfeszítő szerszám található, így a 3 és 4 furatos osztással rendelkező tengelykapcsolók szerelése is lehetséges. A szerszámkészlet összesen 48 különböző elemet tartalmaz, az egyedi igényeknek megfelelően.

A készletet egy praktikus műanyag szerszámosládában szállítjuk. A tárolókoffer kialakításának köszönhetően minden egyes szerszámnak megvan a megfelelő helye.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK