Pneumatikus kulcsok

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 13 az 13 termék

A szűrésre nincs találat!

A légkulcsok ideálisak a szoros csavarkötések meglazításához. A profik rendkívül erősen tudják meghúzni a csavarkötéseket. Amikor az elektromos csavarhúzók már nem bírják a gyűrődést, ott kezdődik a légkulcsok teljesítményspektruma. A levegős kulcsok éppen ezért népszerűek számos szakmai területen. A pneumatikus légkulcsok nélkülözhetetlen szerszámok autóműhelyekben, valamint építőipari és fémmegmunkáló műhelyekben. Nagy teljesítményüknek és biztonságos működésüknek köszönhetően a levegő kulcsok igazi professzionális segédeszközök. Kategóriánkban szerszámaink és készülékeink közül, kiváló minőségű levegős szerszámokat talál minden szakember és lelkes amatőr.

A levegős kulcs használatához nincs szükség áramra

Míg az elektromos csavarhúzók mindig áramforrástól függenek, a légkulcsok a pneumatika elvei szerint működnek. A felhasználónak csak a csavarhúzót kell csatlakoztatnia a sűrített levegő forrásához, és kezdődhet is a munka. A sűrített levegő a pneumatikus erőátvitel segítségével forgásba hozza a készülék csavarfejét. A csavarhúzó rendkívül nagy erőátvitelt tesz lehetővé a csavarokhoz, így a szoros csavarkötések is könnyedén meglazíthatók. A csavarkötések meghúzása ugyanilyen egyszerű. A hobbiszerelők minden bizonnyal autóműhelyekből ismerik a levegős szerszámokat. A légkulcsok és más levegős szerszámok már régóta alapvető felszerelésnek számítanak a műhelyekben, mivel számos feladat elvégzése ma már csak ezekkel a speciális eszközökkel lehetséges.

A levegős kulcsok előnyei:   a pneumatika segítségével a csavarkötések könnyen meglazíthatók és meghúzhatók nincs szükség tápellátásra a csavarbehajtók használatához a pneumatikus csavarhúzók megfelelők számos alkalmazási területre    A felhasználó bármikor kicserélheti pneumatikus légkulcs betétjét. A különböző munkákhoz különböző betétek szükségesek. Éppen ezért a professzionális szerszámok gyártói innovatív csererendszerekkel látják el termékeiket, amelyek nagy fokú rugalmasságot biztosítanak a munkafolyamatok során. A variálható csererendszereknek köszönhetően a modern pneumatikus légkulcsok igazi multifunkcionális eszközök, és alkalmasak minden csavarozási munkához és csavarmérethez.

Vásároljon teljeskörű pneumatikus légkulcs készletet

Manapság számos gyártó kínálja légkulcsait készletben. Ezeknek a szerszámkészleteknek a megvásárlásával Ön nemcsak egy légkulcsot, hanem számos tartozékot is kap. A készletek különböző méretű betéteket tartalmaznak, valamint sok esetben a készülékek karbantartásához szükséges tartozékokat is. Az ipari légkulcsok esetében fontos a mozgó alkatrészek rendszeres zsírzása, ezért a gyártók számos modellbe automatikus zsírzórendszert építenek be. Az automatikus zsírzás megkönnyíti a levegő kulcsokkal végzett munkát, és a felhasználónak nem kell aggódnia a kenés miatt. A légkulcs mozgó alkatrészei automatikusan és folyamatosan megfelelő olajmennyiséget kapnak, amely jelentősen megnöveli a szerszám mozgó alkatrészeinek élettartamát. A légkulcs forgási sebessége egyénileg állítható. Az eszközök beállítóvezérlővel rendelkeznek, amelyek könnyen elérhető helyen találhatók a légkulcsokon. A szabad beállíthatóság lehetővé teszi, hogy a pneumatikus csavarbehajtót optimálisan az aktuális munkakörülményekhez igazítsa. Kiváló minőségű pneumatikus kalapácsainkhoz hasonlóan professzionális sűrített levegős csavarbehajtóinkat is magas színvonal és biztonságos működés jellemzi. Professzionális levegős szerszámaink megbízhatóan, biztonságosan és nagy pontossággal használhatók minden munkahelyzetben. A sűrített levegős csavarhúzó ideális eszköz a csavarkötések meglazításához és meghúzásához.