(1) értékelés

Tétel: EX10011579

|

Modell: RCMR-470P14

Fém bortartó állvány - 200 kg - ezüst

23 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális - az egyszerű és elegáns kialakításnak köszönhetően e bortartó állvány minden belső kialakításhoz illik
  • tágas – négy polccal e modell rengeteg tárolóhelyet kínál
  • terhelhető - 200 kg-os össz teherbírás
  • stabil – a kiválasztott anyagoknak és a kifinomult kialakításnak hála e termék lenyűgöző a magas stabilitása miatt
  • tartós – a felületek epoxi bevonata garatálja a termék hosszú élettartamát – még nedves környezetben is
  • nyitott - a nyitott kialakítás minden oldalról történő hozzáférést tesz lehetővé

TERMÉK LEÍRÁSA

Fém bortartó állvány - 200 kg - ezüst

A Royal Catering vendéglátási kiegészítői közé tartozó fém bortartó állvány segítségével akár 16 üveg bort tárolhat díszes módon.   A hosszú élettartamú, valamint stabil üvegtartó állvány a stílusos kialakításának hála tökéletes professzionális gasztronómiai használtra, de privát használatra is.

Ideális nedves környezetben: Konyhai szekrények epoxigyanta bevonattal

A bortartó állvány elegáns és védelmező epoxi bevonattal lett ellátva. A felületkezelés tulajdonságai miatt e modell ideális mind száraz, mind nedves környezetben történő használatra is. Az anyag ellenálló a korrózió és a lerakodások ellen. A sima felület a nyitott szerkezetnek köszönhetően könnyű tisztítani és fertőtleníteni.

Tárolja finom borát egy megfelelő, fémből készült palacktartó állványon. Négy polc 45 x 50 cm-es mérettel, elegendő helyet biztosít 16 palack bor számára. A négy polc mindegyike legfeljebb 50 kg-ot bír el, lehetővé téve ezzel, hogy a teljes szerkezet 200 kg súlyt tároljon. A nyitott kialakításnak köszönhetően a szekrény polcai könnyen elérhetőek. Ezenfelül a tartók között lévő távolság külön-külön állítható be.

A fémállványt továbbá a magas stabilitás is jellemzi. Az összedugható rendszer stabilitása ugyanannyira garantált, mint a hagyományos csavaros polcoknál, sőt a teherbírása még magasabb is! A keret négy, 45 cm magasságú rúdból áll. Az állítható lábaknak köszönhetően a bortartó állvány egyenetlen padlón is stabilan áll és nem mozog.

A bortartó állvány nagyon gyorsan összeszerelhető. A szállítási csomagban található rögzítő elemek elősegítik az egyszerű összeszerelést - szerszám használata nélkül. Az állvány rendkívül stabil és rugalmas, anélkül, hogy rögzíteni kellene azt a falhoz.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Helppo koota.Todella hieno.