Tétel: EX10012592

|

Modell: RCWT-01

Rozsdamentes acél asztal - 120x70 cm - hátsó peremmel - 200 kg teherbírás - Royal Catering

213 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • Teherbíró – 200 kg-ig terhelhető a stabil konstrukciónak köszönhetően
  • Tágas – nagy, 120 x 70 cm-es munkafelület, valamint praktikus tárolópolc
  • Tiszta munkahely – a perem védelmet biztosít a fröccsenő víztől és kosztól
  • Rozsdamentes acél – higiénikus, tartós és könnyen tisztítható
  • Stabil – biztonság és stabilitás az állítható lábaknak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Nagyméretű rozsdamentes acél asztal tárolófelülettel és felhajló peremmel

A rozsdamentes acél bútorok a higiénikus konyha és a tiszta élelmiszerek előállításának alapjai. A Royal Catering vendéglátóipari termékének, a rozsdamentes acél asztalnak minden professzionális konyhában ott a helye! A rozsdamentes acél asztalt kifejezetten vendéglátóipari használatra terveztük, amely kétszintes kialakításának köszönhetően további tárolófelületet kínál.

Robusztus és nagy teherbírású - a Royal Catering rozsdamentes acél munkaasztal meggyőz kiváló minőségével

A rozsdamentes acél asztal munkafelülete 120 x 70 cm-es, ezzel rengeteg helyet kínál a mindennapi munkafolyamatokhoz. A második, alsó szint további tárolófelületet kínál, amely lehetővé teszi a jól strukturált és átlátható munkavégzést. A polcon nagyobb, akár 53 cm magas tárgyak is elhelyezhetők.

A  95 mm magas felhajló perem védi a falakat és a környező területet a fröccsenő víztől, a szennyeződéstől és a sérülésektől. A 8 mm-el állítható magasságú lábaknak köszönhetően a munkaasztal még az egyenetlen padlón is stabilan áll. A csomagban megtalálható szerelési kiegészítőknek hála egyszerűen és gyorsan összeszerelhető, valamint rögtön használható is az asztal. A masszív, kerek asztallábbak (kerekek csatlakozási mérete: 38x38 mm, Φ 100x27 mm) stabilizálnak és növelik a maximális terhelhetőséget. Ez 200 kg.

A kiváló minőségű kivitelezés további stabilitást és biztonságot kölcsönöz az asztalnak. A rozsdamentes acél gondoskodik a polcos asztal hosszú élettartamáról, valamint ellenáll a korróziónak és a mechanikus sérüléseknek, például a karcolásoknak. Az asztal anyaga könnyen és alaposan tisztítható, vagyis kiválóan megfelel a higiénikus élelmiszer-feldolgozás alapkövetelményeinek.

MŰSZAKI ADATOK