Akciós

Tétel: EX10012544

|

Modell: RCAT-200/60-SP

Rozsdamentes acél asztal - 200 x 60 cm - hátsó perem - teherbírás: 240 kg - Royal Catering

126 990,00 Ft 182 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • teherbíró – nagy, 240 kg-os terhelhetőség a stabil konstrukciónak köszönhetően
  • tágas – 200 x 60 cm-es munkafelület, valamint praktikus tárolószint
  • higiénikus – a könnyen és alaposan tisztítható a rozsdamentes acélnak és a sima felületeknek köszönhetően
  • tartós – a felhasznált anyagnak és a stabil konstrukciónak köszönhetően
  • egyszerű összeszerelés – a szerelési kiegészítők és az összeszerelési útmutató segítségével

TERMÉK LEÍRÁSA

Tartós rozsdamentes acél asztal nagy tárolófelülettel

A rozsdamentes acél bútorok jelentik a tiszta konyha és a higiénikus élelmiszer-feldolgozás alapját. A rozsdamentes acél munkaasztal a Royal Catering kiváló minőségű vendéglátóipari felszerelései közül ideális minden professzionálisan berendezett konyhába. A rozsdamentes acél asztalt kifejezetten vendéglátóipari használatra terveztük, amely kétszintes kialakításának köszönhetően rengeteg tárolófelületet kínál.

Robusztus és nagy teherbírású – kiváló minőségű rozsdamentes acél munkaasztal a Royal Catering-től

A rozsdamentes acél asztal munkafelülete 200 x 60 cm-es, amely elegendő helyet kínál a mindennapi munkafolyamatok során. Az alsó szint további tárolófelületet biztosít, és lehetővé teszi a jól strukturált és átlátható munkavégzést. A munkapult második szintején nagyobb tárgyak is elhelyezhetők.

A 120 mm magas hátsó perem védi a falakat a felspriccenő víztől, a szennyeződésektől és a károsodástól. A szállítási csomagban található szerelési kiegészítők segítségével az asztal egyszerűen és gyorsan összeszerelhető, és azonnal használatra kész. A masszív, kerek asztallábak stabilizálják az asztalt és növelik a munka asztal maximális terhelhetőségét, amely összesen 240 kg.

A kiváló minőségű és precíz kivitelezés garantálja az asztal maximális stabilitását és biztonságát. A magas színvonalú, polírozott rozsdamentes acél gondoskodik a konyhai munkaasztal hosszú élettartamáról, ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek, például a karcolódásnak. A rozsdamentes acél asztal anyaga könnyen és alaposan tisztítható, így a munkaasztal megfelel a higiénikus élelmiszer-feldolgozás alapkövetelményeinek.

MŰSZAKI ADATOK