Trustpilot

Autóemelők

Amint a jármű gumiabroncsainak cseréjére vagy a jármű alvázán végzett munkálatokra kerül sor, az emelő pótolhatatlan segítség. Az autóemelővel az autószerelők fel tudják emelni a járművet, hogy meglazítsák a gumiabroncsokat vagy a jármű aljához hozzáférjenek. Ezekre a célokra sokféle autóemelőt és csörlős emelőt találhat, amelyeket műhelyben vagy mobil használatra szánnak.

Vásároljon egy autóemelőt, és készüljön fel minden munkára

Az autószerelő műhelyekben és otthon a szerelők és a hobbisták szívesen használnak hidraulikus emelőt. Az ilyen típusú járműszerszámmal a szerelőnek nem kell erőt alkalmaznia a jármű felemeléséhez. A hidraulikus emelő nagy teljesítményű hidraulikus technológiával működik, ami nagyban megkönnyíti a szerelő munkáját. A szakemberek speciális manőverező kocsikat és úgynevezett targoncaemelőket is használnak. A manőverezést segítő eszközök a jármű ideális beállítására és vízszintes mozgatására szolgálnak egy bizonyos sugarú körben. A targoncaemelők rendkívül nagy teljesítményű emelők, amelyeket a szakemberek helyhez kötötten használnak a műhelyben. A közúton viszont úgynevezett terepjáró emelőket használnak, amelyeket különösen kompakt méret és optimális mobilitás jellemez. Ezek az emelők általában mechanikusan működnek, és a járművezetőnek vagy a szerelőnek kézzel kell felemelnie az emelőt. A gyártók általában egy speciális alapot is kínálnak ezekhez az emelőkhöz, amelyben a járművezető vagy a szerelő rögzítheti az emelőt és biztonságosan beállíthatja.

Az autóemelő előnyei:

A jármű egyszerű megemelése a műhelyben vagy az úton defektes gumiabroncs esetén.

Az autóemelők és az autó manőverezést segítő eszközök különböző változatokban kaphatók

Az emelő megfelel minden célra

Az autóemelő az előírásoknak megfelelően minden járműben ott van. A műhelyben és a hobbi garázsban is pótolhatatlan lett ez az eszköz, amely mindig kiváló munkát végez.

Mind a hidraulikus emelőtámaszok, mind a mechanikus emelők robusztusak

Az emelőnek természetesen minden helyzetben megbízhatónak kell lennie, mind a garázsban és a műhelyben, mind az úton. A munkavédelem itt a legfontosabb, mert amint a szerelő egy felemelt jármű alá fekszik, teljesen az emelőre van hagyatkozva. Ezért a gyártók csak a legjobb anyagokat használják az emelőkhöz. A szerszámokat folyamatos minőségellenőrzésnek vetik alá, ami azt jelenti, hogy minden egyes emelő különösen magas és professzionális minőségű. Az emelőkhöz használt anyagok és a hidraulikatechnológia a legkorszerűbbek, és különösen nagyfokú robusztusság és tartósság jellemzi őket. Egy professzionális emelő még sokéves használat után sem mutatja az anyagfáradás jeleit. A műhelyben lévő emelőállványokhoz hasonlóan az ollós emelőknek is mindig garantálniuk kell a szerelő biztonságát. A gyártók ezt a professzionális szerszámokkal szemben támasztott alapkövetelményt a legmodernebb gyártási technikákkal és a minőségi anyagok különösen precíz feldolgozásával érik el.

Minden modern emelő és manőverező segédeszköz különösen nagy teherbírású és könnyen kezelhető. Még egy laikus számára sem jelent problémát, hogy biztonságosan és kényelmesen dolgozzon ezekkel a szerszámokkal. Ebben a kategóriában a szakemberek és a hobbisták garantáltan megtalálják a megfelelő emelőt és különböző manőverező segédeszközöket a járművön végzett munkához.